Άδωνις: Υπάρχουν λαθρομετανάστες. Δεν θα μας μάθει ελληνικά ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ανοιχτά για ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία αλλά και το πολιτικό σύστημα.
Αναφέρθηκε στην λέξη λαθρομετανάστης και μίλησε για τα δικαιώματα των Ελλήνων.

Στο One Channel σε εκπομπή που είχε θέμα το προσφυγικό, είπε ότι είναι υπαρκτή η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας της Αριστεράς και εξήγησε ότι «ο όρος λαθρομετανάστης υπάρχει σε κείμενα νομοθετικά». «Ο λαθρεπιβάτης σε ένα πλοίο είναι λαθραίος άνθρωπος». «Ο λαθρέμπορος είναι ένας λαθραίος έμπορος».

Παρακάτω εξήγησε ότι χρησιμοποιεί την λέξη λαθορμετανάστης όπως την «χρησιμοποιεί» η ελληνική γλώσσα. Τόνισε ότι λαθρομετανάστης είναι ο μετανάστης που εισήλθε στην χώρα παράνομα.

«Η μανία στην Ελλάδα τελείωσε. Εγώ δεν δέχομαι την τυραννία κανενός». «Ήρθε ένας το 15,16 ξαφνικά και είπε όποιος λέει την λέξη είναι φασίστας, είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι που έρχονται στην χώρα μου είναι λαθρομετανάστες γιατί έρχονται στην χώρα μου χωρίς να με ρωτήσουνε».

«Στην χώρα μας κυριαρχεί ο ελληνικός λαός». «Δεν κυριαρχεί ούτε ο Σομαλός, ούτε ο Μαγκρέμπ.». «Όποιος έρχεται και παραβιάζει την κυριαρχία του ελληνικού λαού, είναι λαθρομετανάστης».

Τέλος είπε: «Πολιτική ορθότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέχομαι» και εξήγησε ότι «Υπάρχουν λαθρομετανάστες. Δεν θα μας μάθει ελληνικά ο ΣΥΡΙΖΑ» .

loading...