Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ!!!!!!!!!

    Πολύ καλά κάνει ο κύριος  ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Υπερασπιζεται    με το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ του  D.N.A  τα συμφέροντα της χώρας στην όποια άρχει. Και αυτή είναι η Τουρκία.
 Είναι  ακριβώς αυτό  που τον κάνει  να μην λογαριάζει τίποτα άλλο  εκτός από το να κάνει την χώρα του ισχυρή. Αποθρασύνθηκε ο Ερντογαν     αναφέρουν στα άρθρα τους τα μειράκια  της ‘’ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ’’, που ως έμμισθοι ιδρυμάτων, Μ.Κ.Ο  , Κ.Λ.Π  δεν ενδιαφέρονται  διόλου, για την ορθή ενημέρωση-πληροφόρηση του λαού, παρά μόνο για την προπαγανδιση του φοβικού συνδρόμου απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.
  Προπαγανδίζουν  για τη πανίσχυρη   ΤΟΥΡΚΙΑ  από την  μια και την ισχνή ΕΛΛΑΔΑ από την άλλη. Το πολιτικό σύστημα σύσσωμο από την άλλη  προσυπογράφει και καλλιεργεί  τον  φόβο.
  Τι  να περιμένει κανείς  από τους γόνους (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ Κ.Λ.Πους), τους ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ, τους αποφοίτους  του ξ.κολλεγιου ΑΘΗΝΩΝ????????
Έχει κανείς από αυτούς  που στο σύνολο τους είναι  απέναντι σε οτιδήποτε ΕΘΝΙΚΟ,  ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A????Είμαι σίγουρος   πως ΟΧΙ.
Μην περιμένεις λοιπόν ΕΛΛΗΝΑ  τίποτα  όσο  μας κυβερνούν  οι παραπάνω.
Στηρίζονται από τα αφεντικά τους για να κυβερνήσουν  ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ   είτε  για τις ιδιαιτερότητες  τους στο κρεβάτι(σεξουαλικές  αδυναμίες), είτε από δεσμεύσεις  λόγο συμμετοχής  σε διαβόητες ΛΕΣΧΕΣ(BILTENBERG) ,  σε μασονικές στοές , κ.λπ.
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ   αυτοί που δεν έχουν κάτι κοινό με σένα  θα νοιαστούν για σένα ,θα νοιαστούν για την ΕΛΛΑΔΑ???
ΚΑΙ γιατί  ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ  τους ανακυκλώνεις στην εξουσία , αφού πάντα σε προδίδουν????
ΜΟΝΟ ΗΓΕΤΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A   ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ   ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και ως ατομική οντότητα και ως ΕΘΝΟΣ!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!

loading...