Ο ‘’ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΑΤ’’ ΚΑΙ Η ‘’ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΗ’’ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

‘’ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ’’ Αυτό  συμβαίνει   με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ζουμε σε φάση πλήρους παράκρουσης
  Κυρίες μου και κύριοι  είδα  και στο διαδίκτυο, αλλά και σε  άλλα μέσα επικοινωνίας  να Κάνουν   λόγο  για χοντροκομμένη παρέμβαση του ΡΩΣΣΟΥ  πρέσβη, σε ότι αφορά φυσικά με την επισήμανση του, πως οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στην κρίσιμη στιγμή  απέναντι στην Τουρκία  θα μας  αδειάσουν. Αμφιβάλει κανείς σας  ότι αυτό ακριβώς θα κάνουν????????
Αυτό κάνουν χρόνια τώρα  παρότι εμείς  υπήρξαμε σύμμαχοι τους στον β’ παγκόσμιο πόλεμο ,όπως και στον πρώτο .Η  ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ των ΗΠΑ  ΤΟΥΡΚΙΑ ήταν ουδέτερη , και μόνο  όταν οι ΡΩΣΣΟΙ μπήκαν στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ  τάχτηκε με το μέρος των συμμάχων.  ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ κουτοπονηριά  σε όλο της το μεγαλείο!!! Υπογράψαμε νέα αμυντική συμφωνία  με τις ΗΠΑ που ως φαίνεται αφορά μόνο στην διεύρυνση  διευκολύνσεων προς τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ παράγοντα, με τις νέες βάσεις , χωρίς τίποτα το χειροπιαστό προς όφελος της ΕΛΛΑΔΑΣ .
Αοριστίες περί στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ των δυο χωρων, και με πιέσεις ως φαίνεται για αγορά  πανάκριβου αχρείαστου εξοπλισμού από τις ΗΠΑ.
 Η παρουσία του ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ πρέσβη  καθίσταται άκρως προσβλητική  για κάθε σκεπτόμενο ΕΛΛΗΝΑ(ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ).
 ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ  βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους (ανάγκασε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να  αναιρέσει την αδελφοποίηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ με τον δήμο ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ),γιατί λέει  η ΚΡΙΜΑΙΑ βρίσκεται υπό ΡΩΣΣΙΚΗ κατοχή.
Γιατί δεν  κάνει   ο ίδιος  και ο ΗΠΑ, το ίδιο ακριβώς   με την ΤΟΥΡΚΙΑ που είναι κατοχική δύναμη  στην ΚΥΠΡΟ ????
Κάνει διαρκώς  κηρύγματα ΡΩΣΣΟΦΟΒΙΚΑ  εντάσσοντας σε αυτό το παιχνίδι και την ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και κατάφερε  , ενάντια στην θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ να  μας απομονώσει  ακόμη και στις πολύ σημαντικές  για τον αγροτικό μας τομέα ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ συναλλαγές  εν μέσω κρίσης με την  πράγματι φίλη των ΕΛΛΗΝΩΝ   ΡΩΣΣΙΑ
Τα μορμολύκεια-αθύρματα  της ενημέρωσης  έχουν τσίμπλα στα μάτια τους. Δεν μπορούν να δουν τίποτε μεμπτό ,τίποτε προκλητικό στην συμπεριφορά  όπως όλα δείχνουν  του ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ  ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ!!!
ΕΙΔΑΝ  ΟΜΩΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ  ΠΡΕΣΒΗ που Αμή  τι άλλο είπε ο αυτονόητο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ  ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ?????????

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!

loading...