Μάνα παιδίατρος ελληνικής καταγωγής θηλυκοποιεί το αγοράκι της και ο πατέρας στρέφεται στην δικαιοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η ιστορία του Jeff Younger με τον 7χρονο γιο του James, ο οποίος πλέον ονομάζεται Luna μετά τις προσπάθειες της κατά τα φαινόμενα και κρίνοντας από το επίθετο ελληνικής καταγωγής μητέρας του, Dr Anne Georgulas. Η ιστορία έφτασε στα δικαστήρια!

Ο James Younger είναι ένα αγόρι επτά ετών στο Ντάλας. Ο πατέρας του, Jeffrey, διεξάγει μια δικαστική μάχη για να σώσει τον James από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού που είναι και παιδίατρος, η οποία ισχυρίζεται ότι ο James είναι πραγματικά κορίτσι που ονομάζεται Luna.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως η μητέρα δοσολογεί τον James με φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία και τελικά θα ξεκινήσει την έγχυση οιστρογόνων. Κάτι τέτοιο όμως τελικά δεν ισχύει κα ιη μητέρα δεν δίνει στο παιδί φάρμακα τώρα, αλλά λέει ότι θα αξιολογήσει το παιδί στην ηλικία των 9 ετών σύμφωνα με το πρότυπο πρωτόκολλο.

Μια κριτική επιτροπή στο Ντάλας απλώς έκρινε ότι η μητέρα,, θα έχει πλήρη και αποκλειστική επιμέλεια του James. Η μετάβαση φύλου θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φαίνεται ότι ο Jeff Younger είχε χάσει στη νόμιμη προσπάθειά εναντίον της πρώην συζύγου του, Dr Anne Georgulas.

Ο Τζέιμς αναγνωρίζεται ήδη ως «Luna» στο σχολείο. Η μετάβαση του James έχει την υποστήριξη της μητέρας του, Δρ. Georgulas, η οποία ανέλαβε την αποκλειστική διαχειριστική κηδεμονία του James και του δίδυμου αδελφού του Jude από την κριτική επιτροπή την Τρίτη.

Ο Δρ. Georgulas, παιδίατρος, ισχυρίζεται ότι ο James έχει δυσμορφία φύλου και ότι η άποψη υποστηρίζεται από θεραπευτές, οι οποίοι πρότειναν να επιτρέπεται στο παιδί να φορέσει φορέματα και να ονομάζεται Luna.

Ο πατέρας διαφώνησε με την προσέγγιση της Δρ Georgulas και ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι η πρώην σύζυγός του χειραγωγούσε τον James να φορούσε φορέματα και έλεγε στο παιδί ότι «τέρατα τρώνε μόνο αγόρια».
Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μετά από την περσινή επιδίωξη της Δρ Georgulas  να αλλάξει η κοινή επιμέλεια επειδή ο πατέρας αποκαλεί το παιδί James και όχι Luna.

Σε απάντηση, ο πατέρας ζήτησε από το δικαστήριο να του αναθέσει την αποκλειστική επιμέλεια  σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τη μετάβαση του James.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το παιδί του «αρνείται βίαια να ντυθεί ως κορίτσι στο σπίτι μου».

Είπε ότι όλο αυτό «δεν είναι μόνο συναισθηματική κακοποίηση αλλά είναι η πολύ θεμελιώδης μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, παραβιάζοντας τη σεξουαλική ταυτότητα ενός ευάλωτου αγοριού».
Είπε επίσης ότι ανέμενε ότι τα δικαστήρια «δεν θα είναι δίκαια» γι ‘αυτόν.

Ωστόσο, την Πέμπτη, ο δικαστής που προεδρεύει της υπόθεσης, ο Kim Cooks, αγνόησε την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής και αποφάνθηκε ότι οι γονείς πρέπει να έχουν από κοινού κηδεμονία του James!

Αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας θα έχει τη δυνατότητα να έχει λόγο στην ιατρική περίθαλψη του γιου του.

Ωστόσο, ο δικαστής επέβαλε μια διαταγή στους δύο γονείς που τους εμποδίζει να μιλήσουν στον Τύπο για την υπόθεση, πράγμα που σημαίνει ότι ο πατέρας θα πρέπει να κλείσει την ιστοσελίδα της εκστρατείας «Save James», την οποία χρησιμοποίησε για να συγκεντρώσει χρήματα για τη νομική μάχη του.

loading...