Έξαλλος ο… «αγάπη μόνο» – «Έπεσα θύμα ρατσισμού, έκανα χαρτιά για το Λιμενικό» (βίντεο)

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως… «Αγάπη μόνο» ξεσπά για το «κόψιμο» του από τον ψυχίατρο της ΕΛ.ΑΣ. για τους ειδικούς φρουρούς.

 «Έχω πέσει θύμα ψυχολογικού bullying, ρατσισμού και διάκρισης και θα μιλήσω με αποδείξεις», λέει ο Τάσος Ποτσέπης μετά το «κόψιμο» από τον ψυχίατρο της ΕΛ.ΑΣ. και αποκαλύπτει πως έκανε τα χαρτιά του για το Λιμενικό Σώμα.

«Μετά ήμουν μία ώρα στον ψυχίατρο κάναμε κουβέντα και του δίνω το χέρι στο τέλος και με ρώτησε γιατί είναι ιδρωμένο το χέρι μου. Με κόψανε και μου λένε κύριε Ποτσέπη δεν είστε ικανός να μπείτε στην ΕΛ.ΑΣ. Θυμάμαι μία δικαιολογία είναι πως έχω την τάση να ωραιοποιώ τις καταστάσεις», ανέφερε ο «αγάπη μόνο» στον ΣΚΑΙ.

«Αυτή τη στιγμή έχω μπει σε μια μεγάλη και μακρά δικαστική διαδικασία χωρίς να φταίω, χωρίς να ευθύνομαι και έχω όλα τα δικαιολογητικά για να υποστηρίξω αυτά που λέω. Από μικρό παιδί συγκέντρωνα τα δικαιολογητικά μου που απαιτούνται για προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αξιοκρατικά κριτήρια, κατάφερα να μαζέψω πολλά μόρια που μπορώ να σας τα πω αναλυτικά και μου δόθηκε η ευκαιρία επιτέλους. Αν έβγαινε σε λίγο η προκήρυξη θα την έχανα λόγω ηλικίας», είπε.

Ο Τάσος Ποτσέπης δηλώνει πως από μικρό παιδί ήθελε να γίνει αστυνομικός. «Είναι λειτούργημα, δεν γίνεται για τις απολαβές. Είπα αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου υπέρ πίστεως και πατρίδος, δεν θέλω να γίνω ήρωας ούτε να το παίξω μάγκας φορώντας τη στολή», ανέφερε.

 «Για να γίνω δόκιμος έφεδρος αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις πέρασα από τέσσερις ψυχιατρικές επιτροπές. Όπως γνωρίζετε οι ψυχίατροι στην Ευελπίδων είναι οι αυστηρότεροι στον κλάδο τους», επεσήμανε.

«Όταν έφτασαν 17,5 ετών γνώριζα ότι δεν ήμουν διαβαστερό παιδί για να βγάλω 18.500 μόρια για να μπω από τις Πανελλήνιες. Έβγαλα 10.000 μόρια. Είχα τρία όνειρα από μικρό παιδί. Ένα, να γίνω επιστήμονας σε κάποιον επιστημονικό κλάδο οπότε δήλωσα σε σχολές να περάσω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ο μπαμπάς μου είναι συνταξιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και ήταν το έναυσμα και να προσπαθήσω να βελτιώσω τη ζωή και την ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μου μέσα από τις επιστήμες», είπε στον ΣΚΑΙ.

«Περνάω στο ΤΕΙ Κοζάνης αλλά πάντα μέσα μου με έκαιγε το πάθος να γίνω αστυνομικός. Λέω ας πάω να πάρω αναβολή ως φοιτητής και να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα στις ειδικές δυνάμεις να μαζέψω σιγά σιγά τα μόριά μου. Ταυτόχρονα είχα δίπλωμα για αμάξι και μηχανή που σου δίνει μοριοδότηση», είπε ο Τάσος Ποτσέπης.

Σύμφωνα με τον ίδιο κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ: «απολυτήριο Λυκείου με βαθμό 16, δίπλωμα αμάξι, δίπλωμα μηχανή, δόκιμος έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις και το lower, επιπλέον δεν δέχονταν το ECDL και το πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και το πτυχίο δημόσιου ΙΕΚ Έδεσσας ως προπονητής αθλημάτων με ειδικότητα τα ελεύθερα βάρη. Πήγα σε όλα τα δημόσια επειδή δεν είμαι από πλούσια οικογένεια», είπε.
Στην προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ «οι μόνοι που με πέρασαν σε μόρια ήταν οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι. Με παίρνουν από την ΕΛ.ΑΣ., μου είπαν να κάνω εξετάσεις, σε όλα καλός και δέκα μέρες μετά την υπογραφή από ψυχολόγο στα Γιαννιτσά από δημόσιο νοσοκομείο, μπαίνω στην επιτροπή και το πρώτο βήμα ήταν να συμπληρώσω τρεις κόλλες χαρτί».

Στην τρίτη σελίδα «ζήτησαν να γράψουμε όλα τα θετικά και τα αρνητικά ήξερα ότι θα με κόψουν και τα έγραψα όλα αναλυτικά. Έγραψα τα πάντα ήμουν ειλικρινής. Έγραψα ότι στην καθημερινότητά μου είμαι ταπεινός, γενναίος, πως ξέρω τις δυνατότητές μου, πως έχω μάθει να διοικούμαι και μπορώ να διοικήσω και εγώ».

«Μπαίνουμε μέσα, καθόμαστε σε δέκα καρέκλες. Ρωτούσαν όνομα, επώνυμο, επάγγελμα και γιατί θέλεις να μπεις στην Αστυνομία. Τους περνούσαν γρήγορα μέχρι που ήρθε η σειρά μου. Ξεκινούν και κάνουν εξτρά ερωτήσεις, αν έχω συγγενείς στο σώμα. Εγώ απαντούσαν πέντε με έξι λεπτά ενώ οι συνάδελφοί μου απαντούσαν για 30 δευτερόλεπτα», είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως φώναξαν στην αίθουσα για δεύτερη φορά τον ίδιο και ακόμα έναν υποψήφιο: «θεωρώ ότι τον συνάδελφο τον βάλανε για ξεκάρφωμα. Μπαίνει μέσα και σε δύο λεπτά βγαίνει. Μπαίνω μέσα, ο συνάδελφος στην επιτροπή με καφέ μοκασίνια χωρίς κάλτσες λέει τι θα κάνουμε με εσάς κύριε Ποτσέπη που είστε δημόσιο πρόσωπο και αναγνωρίσιμος. Στραβοκαταπίνω και λέω αν απαγορεύεται τα δημόσια πρόσωπα να μπαίνουν στην Αστυνομία δικάστε με για πλημμέλημα αλλά απ’ όσο γνωρίζω δεν απαγορεύεται. Ίσως περίμεναν να κάνω τον καραγκιόζη αλλά ήμουν σοβαρός και ταπεινός. Δεύτερη ερώτηση, έχετε μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Έχετε instagram; Πόσους followers έχετε; 100.000 λέω και κοιτάζονται μεταξύ τους η επιτροπή. Facebook έχετε; Βεβαίως λέω έχω 50.000 και ξανακοιτιούνται. Νόμιζα ότι περνούσα casting για τηλεόραση. Μου λένε τι θα κάνουμε με τόσους χιλιάδες followers και είπα πως θα τα διαγράψω όλα. Είμαι διατεθειμένος για να προστατέψω τους συμπολίτες μου και να μπω στην Αστυνομία να κάνω τη μέγιστη θυσία και να μη ξαναβγώ στην τηλεόραση. Με ρώτησε πότε βγήκα τελευταία φορά στην τηλεόραση και λέω Πάσχα. Γνώριζα ότι μάλλον θα βγει προκήρυξη και δεν ξαναβγήκα πουθενά αν και είχα χιλιάδες προτάσεις. Είπα ότι πήγα και Μύκονο το καλοκαίρι».

loading...