Ξύλο Με Τη Βίτσα Ως …Εναλλακτική Μέθοδος Θεραπειών Απεξάρτησης!!! (Καθόλου Ευχάριστο!!)

Σε έναν ιδιαίτερα εναλλακτικό τρόπο απεξάρτησης κατέφυγε κέντρο αποτοξίνωσης στη Σιβηρία, καθώς κατά τη διενέργειά του μπορεί να απαιτείται υπομονή καθώς είναι ιδιαίτερα οδυνηρός, ωστόσο οι ειδικοί διατείνονται ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός.

Η παράξενη θεραπεία περιλαμβάνει εξακολουθητικό ράπισμα των οπισθίων των ασθενών με κλαδιά και καλάμια.«Ραπίζουμε τα οπίσθια των ασθενών για αποκλειστικά ιατρικούς σκοπούς και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για σαδομαζοχιστική δραστηριότητα», δηλώνει η καθηγήτρια Marina Chukhrova στους Times της Σιβηρίας.

Συγκεκριμένα, ο οξύς πόνος διεγείρει τον εγκέφαλο των ασθενών να εντείνει την παραγωγή ενδορφινών στο σώμα, κάνοντάς το να νιώσει καλύτερα χωρίς να χρειάζεται να προσφύγει στη χρήση άλλων διεγερτικών.

Σε πολλές περιπτώσεις πίσω από τις κάθε είδους εξαρτήσεις, αυτοκτονικές τάσεις και ψυχοσωματικές διαταραχές εντοπίζεται σοβαρή έλλειψη ενθουσιασμού και θέλησης για ζωή, και οι υποστηρικτές του θεωρούν πως ο πόνος βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες και της κατάθλιψης.

loading...