Εδώ ΣΤΑΜΑΤΑ το μυαλό του ανθρώπου! --Οι Επίσκοποι δ ι ε υ κ ο λ ύ ν ο υ ν την ΑΛΩΣΗ της Εκκλησίας και της Πατρίδος! Εκτελεστής ο κ.Ιερώνυμος!!!"ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ"
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!
Η ΜΚΟ της Εκκλησίας, θα αναλάβει ...εξ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους εισβολείς!!!

(ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;)
Σύσκεψη για τους αλλόφυλους εισβολείς πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος την ώρα που πληθαίνουν οι ροές προς τα ελληνικά νησιά, η κατάσταση είναι ασφυκτική και η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εγείρει ανησυχίες για νέο κύμα εισβολέων προς την χώρας μας.


Εξ άλλου, λίγο νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν απείλησε Ευρώπη και Ελλάδα ότι θα «αφήσει» 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες προς… Δυσμάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα
όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.
«Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοϊδη έγινε με σκοπό να υπάρξει μια συνεργασία με την παρούσα κυβέρνηση για το ζήτημα του μεταναστευτικού.

Η συνεργασία ξεκινά με καλές προϋποθέσεις γιατί και από τις δυο πλευρές υπάρχει διάθεση για δουλειά.


Η ΜΚΟ της Εκκλησίας έχει όλες τις υποδομές για την νομική παροχή ασύλου στους μετανάστες αλλά και την επανένωση οικογενειών. Σ

ήμερα συζητήθηκε η δυνατότητα να δοθούν ακίνητα της Εκκλησίας ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν οικογένειες μεταναστών και ασυνόδευτων ανηλίκων.

Ζητήθηκε όμως από την πλευρά της Εκκλησίας τα προγράμματα αυτά να τα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Εκκλησία, από την αρχή τους μέχρι το τέλος. Επιπλέον συζητήθηκε και η δυνατότητα ένταξης αυτών των ανθρώπων που θα παραμείνουν εδώ στην Ελλάδα».
Ο Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για την τεράστια προσφορά της Εκκλησίας στην περίοδο της κρίσης, προσθέτοντας «είστε αξιέπαινοι».


Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του επεσήμανε ότι υπήρξε ανταπόκριση από όλους «από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη» τονίζοντας την αξία του εθελοντισμού.


oimaskespeftounΠηγή

Σχόλιον Δημητρίου Χατζηνικολάου:
Μέχρι τώρα, οἱ ρόλοι «ἐκκλησίας» καί «πολιτείας» ἦσαν διακριτοί, μέ τήν ἔννοιαν ὅτι οἱ μέν ψευδο-πολιτικοί ἦσαν ἀφοσιωμένοι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος, οἱ δέ ψευδο-επίσκοποι ἦσαν ἀφοσιωμένοι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ὀρθοδοξίας.


Προφανῶς, τά κοινά ἀφεντικά των (οἱ Σιωνισταί) εἶχον ἐπιμερίσει τό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΝ ἔργον πού οἱ ὡς ἄνω ΠΡΟΔΟΤΑΙ ἐπιτελοῦν, ἔτσι ὥστε «ὁ κατάλληλος ἄνθρωπος νά ἔχῃ τήν κατάλληλον θέσιν».


Ἀπό τοῦδε καί στό ἑξῆς, οἱ δύο αὐτές κατηγορίες ΠΡΟΔΟΤΩΝ θά εἶναι προφανῶς εἰς «συναλληλίαν», οὕτως ὥστε νά εἶναι ἀποτελεσματικώτεροι εἰς τήν καταστροφήν τῆς Ἑλλάδος καί τῆς Ὀρθοδοξίας πού ἐπιδιώκουν.

Εδώ σταματά το μυαλό του ανθρώπου! --Οι Επίσκοποι διευκολύνουν την άλωση της Εκκλησίας και της Πατρίδος! Εκτελεστής ο Ιερώνυμος!!!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :