Ηγέτης Βουλγαρίας.Μπορίσοφ σε Μητσοτάκη για παράνομους μετανάστες: «Εγώ αν έρθουν θα τους πυροβολήσω»!

Η «εκλιπούσα» δύναμη των Βαλκανίων η Βουλγαρία, δια του πρωθυπουργού της Μπόικο Μπορίσοφ έστειλε ένα σαφές μήνυμα στο πώς θα αντιμετωπιστούν οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες σε περίπτωση που επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία, την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική δημιουργίας «δομών φιλοξενίας» τους σε όλη την χώρα: «Εγώ και ο υπουργός Αμυνας θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας, στην περίπτωση που όλοι αυτοί θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα».

Και επέμεινε, για να κάνει ακόμα πιο σαφές το νόημα της φράσης του:

«Αν όλοι αυτοί προσπαθήσουν να εισέλθουν βιαίως στην σύνορα μας και αυτό υποπέσει στην αντίληψή μας τότε δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε αυτή την πράξη ρίχνοντας πυροβολισμούς πρώτα στον αέρα», τόνισε ο ίδιος. Και μετά, προφανώς… «στο ψαχνό»!

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μ. Μπορίσοφ, τόνισε ότι «το πιο σημαντικό ζήτημα για τη χώρα είναι η τήρηση της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας σχετικά με τους πρόσφυγες και για τον λόγο αυτό στα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα, επί του παρόντος, η παράνομη μετανάστευση είναι μηδενική», τόνισε ο ίδιος.

Στην Ελλάδα, οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, απείρως ισχυρότερες από τις βουλγαρικές, εξαντλούν την δυναμικότητά τους σε καθήκοντα «οικιακών βοηθών» των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μια πολιτική που δημιούργησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υιοθετήθηκε πλήρως και από τη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με έκθεση της ΕΕ, ο αριθμός των μεταναστών που έφτασαν στην Ελλάδα από το τουρκικό έδαφος κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2019 έφτασε τις 46.546, κάτι που μεταφράζεται ως αύξηση 23% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ηδη έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό η πληθυσμιακή σύνθεση των μεγάλων νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και πολλών μικρότερων των Δωδεκανήσων και πλέον στήνονται νέες «δομές φιλοξενίας» σε όλη την Ελλάδα στα πρώην στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

loading...