Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ...


Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ


Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Πριν από την μάχη του Μαραθώνος ο στρατηγός Μιλτιάδης για να εμψυχώσει τους Αθηναίους στρατιώτες που θα πολεμούσαν εναντίον των
πολυαρίθμων εισβολέων από την ανατολή τους είπε «Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν εάν μας νικήσουν εμείς δεν θα έχουμε που να πάμε.»

Το θέμα είναι να μη μπουν στην χώρα, εάν μπουν και διασπαρθούν ανεξέλεγκτα μετά είναι αργά. Η πρόταση ενός αγαπητούφίλου να τους χρησιμοποιήσουμε σαν gast arbeiters έχει κάποια λογική αλλά ποιος θα την εφαρμόσει, οι κατοχικές κυβερνήσεις; ή μήπως η άπατρις αντιπολίτευση ;

Εδώ τόλμησε μόνο να ακουστεί στο κοινοβούλιο από τα χείλη του Πρωθυπουργού η προφανής διάκριση μεταξύ μεταναστών και προσφύγων και αμέσως ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ έσπευσε να την χαρακτηρίσει ως δολοφονική.

Δεν μας είπε όμως πως το εννοούσε, δολοφονική ως προς τον Ελληνικό λαό; ή ως προς τους φαινομενικά και προσωρινά ξυπόλυτους εισβολείς;

Σε αυτούς το κύκλωμα που τους προωθεί έχει υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια και με το που φθάνουν αντί για ευγνωμοσύνη αναπτύσσουν μια εχθρική στάση έναντι των άπιστων Ελλήνων που δεν τους αποδίδουν τα υποσχεθέντα και όπως είδαμε, πολύ εύκολα θα παρακινηθούν σε εξέγερση εναντίον μας ενώ εμείς καθεύδουμε. Ας δούμε όμως και τις δύο αυτές κατηγορίες εισβολέων.

Οι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα αναζητώντας μία καλύτερη ζωή σε σχέση με αυτή που βιώνουν στην πατρίδα τους . H Ελλάδα όμως, μία χώρα υπό οικονομική κατοχή, δεν έχει ανάγκη από εργατικό δυναμικό την στιγμή μάλιστα που τα δικά της παιδιά αναγκάζονται να ξενιτευτούν.

Πως όμως ξενιτεύονται ; Έχουν ήδη πανεπιστημιακή μόρφωση που πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες, όμως δεν φεύγουν εάν πρώτα δεν βρουν εργασία, αλλά ακόμη και εάν φύγουν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εργασία κινούνται σε χώρο όπου σαν Ευρωπαίοι πολίτες δικαιούται να ψάξουν για δουλειά και επί πλέον δεν απαιτούν από τα άλλα κράτη να τους συντηρούν.

Η άθλια κατάσταση στις χώρες των μεταναστών δεν υποχρεώνει το υπό εποπτεία Ελληνικό προτεκτοράτο να αναλάβει την υποχρέωση της συντήρησης τους, ό περισσότερος πλανήτης ζητά μία καλύτερη ζωή.

Αυτοί που εκ των πραγμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπόχρεοι είναι οι πρώην και νυν αποικιοκρατικές χώρες , Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βενετοί, Ολλανδία , ΗΠΑ, Γερμανία κλπ που έχουν κατακλέψει και ακόμη κλέβουν τους λαούς.

Η Ελλάδα έχει καταρχήν υποχρέωση προς τους δικούς της πολίτες και οφείλει να τους προστατέψει από κάθε είδους εισβολέα. Ας τολμήσει κάποιος από εμάς να πάει με τα νόμιμα μέσα συγκοινωνίας στην χώρα τους χωρίς βίζα και θα τον πετάξουν έξω, εάν δε μπει παρανόμως θα τον τουφεκίσουν.

Εδώ γεννάται το ερώτημα γιατί δεν πάνε στο προξενείο της Ελλάδος και των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπου θέλουν να καταλήξουν, να πάρουν άδεια εισόδου και να μετακινηθούν ασφαλώς με νόμιμα μέσα;

Το να μπαίνεις σε μία χώρα με το έτσι θέλω θεωρείται εισβολή και θα πρέπει να αναλάβει ο Στρατός από την Θράκη και το Ναυτικό στα νησιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :