Αντιδρούν οι αστυνομικοί για τον αντικαπνιστικό νόμο: Κάποτε μετράγαμε και τις μίνι φούστες

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας αναρωτιέται αν και πώς μπορεί η ΕΛΑΣ να τα φέρει εις πέρας με τον έλεγχο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Τον προβληματισμό του για την εμπλοκή της αστυνομίας στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος.

«Κάποτε σε κάποια άλλη εποχή, οι αστυνομικοί μετρούσαν το μήκος από τις μίνι φούστες, δηλαδή στην Ελλάδα όποιος νομοθετεί θα βάλει την αστυνομία», σχολίασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Τόνισε πως επιθυμεί να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος, ωστόσο, όπως επισήμανε «μια πολύ καλή ερώτηση προς τους επιτελείς» είναι αν και πως μπορεί να το φέρει εις πέρας η Ελληνική Αστυνομία.

«Η ελληνική αστυνομία είναι ένα σώμα που δεν λέει πουθενά “όχι”, λέει παντού “ναι”. Το μεταναστευτικό πέρασε 90% από πάνω μας. Δεν υπήρξε άλλος κλάδος που να έδωσε τόσο προσωπικό και να ταλαιπωρήθηκε», ανέφερε. Ο κ. Πάκος υπογράμμισε ότι σε άλλες χώρες το κάπνισμα σταμάτησε κατά συνείδηση και όχι λόγω των αστυνομικών μέτρων.

Πηγή: iefimerida.gr

loading...