Ακόμα και νεκρό κυνηγούν τον Κ.Κατσίφα οι Αλβανοί: Εμπόδισαν την ανέγερση εκκλησίας προς τιμήν του

Οι αρχές της Αλβανίας εμπόδισαν την ανέγερση μικρής εκκλησίας στη μνήμη του Έλληνα, προκαλώντας την ταλαιπωρημένη οικογένειά του.

Ένταση προκλήθηκε χθες στο χωριό Βουλιαράτες μεταξύ της αλβανικής αστυνομίας και της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων του χωριού η οικογένεια Κατσίφα αποφάσισε να χτίσει ένα εκκλησάκι στην μνήμη του Κωνσταντίνου.

Ενώ είχαν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής εμφανίστηκαν στο χωριό αστυνομικές δυνάμεις ώστε να σταματήσoυν τις εργασίες κατασκευής με την πρόφαση πως η οικογένεια δεν είχε λάβει την σχετική άδεια από το δημαρχείο Δρόπολης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το himara.gr.

Οι Αλβανοί τρέμουν την εθνική οργή των Ελλήνων που καταπιέζονται στις μαρτυρικές περιοχές της Βορείου Ηπείρου, και με κάθε μέσω προσπαθούν να φιμώσουν τις ηχηρές φωνές του και τις ακόμα πιο ισχυρές πράξεις τους.

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα αποτελεί μια ξεκάθαρα ανθελληνική πράξη που δεν πρέπει να ξεχαστεί και είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να γίνει στήριγμα στην οικογένεια του εθνομάρτυρα.

Εντός της ημέρας η οικογένεια θα επισκεφθεί το δημαρχείο ώστε να αιτηθεί την συγκεκριμένη άδεια.

loading...