Λιάνα Κανέλλη για την κλοτσιά του «καρατέκα» στον ΜΑΤατζή: Και εγώ το ίδιο θα έκανα (βίντεο)

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τάχθηκε στο πλευρό του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, διαμηνύοντας ότι «αν μου την “έπεφταν” τα ΜΑΤ, θα έκανα ακριβώς το ίδιο».

Στο περιστατικό με τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, ο οποίος κλωτσάει έναν άνδρα των ΜΑΤ, αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία έδωσε το «παρών» στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ»

«Γιατί έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί ο συγκεκριμένος διαδηλωτής» διερωτήθηκε, αρχής γενομένης, κάνοντας λόγο για «άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές».

Όσον αφορά το επίμαχο tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και την ταυτότητα του διαδηλωτή, η κα Κανέλλη σχολίασε ότι η υπόθεση «δεν μπορεί να λυθεί με ρουφιανιλίκια».

«Δεν θέλω να πάω παραπέρα. Ήταν μία κλωτσιά, την οποία ο κ. Μπογδάνος δεν είχε ποτέ το κουράγιο να ρίξει υπέρ τρίτων. Γιατί αυτό ήταν. Μία κλωτσιά για να υπερασπιστεί κάποιους τρίτους» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, η βουλευτής του ΚΚΕ.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι «αν μου την “έπεφταν” τα ΜΑΤ, θα έκανα ακριβώς το ίδιο».

Μπογδάνος: Έχω κηρύξει ιδεολογικό πόλεμο
Τα σχόλια της κα Κανέλλη, ωστόσο, προκάλεσαν την οργή του κ. Μπογδάνου, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικώς.

Μεταξύ άλλων, ο «γαλάζιος» βουλευτής χαρακτήρισε ως «απαράδεκτες» τις εκφράσεις «χαφιές» και «ρουφιανιλίκια», ενώ υποστήριξε ότι το ΚΚΕ πρεσβεύει μία ιδεολογία, η οποία έχει χρεοκοπήσει.

«Έχω κηρύξει ιδεολογικά πόλεμο σ’ αυτά τα φαινόμενα», έσπευσε να προσθέσει, ενώ κάλεσε την κα Κανέλλη να συγκρίνει τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν στις πρόσφατες εκλογές του Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι το επίμαχο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης του ΠΑΜΕ εναντίον της παρουσίας του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, ένας άνδρας απαθανατίστηκε να ρίχνει κλωτσιά – «καρατιά» σε μέλος των ΜΑΤ.

Στον απόηχο των παραπάνω, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνταντίνος Μπογδάνος, έσπευσε ένα δημοσιεύει τα στοιχεία του συγκεκριμένου διαδηλωτή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ.

loading...