Η «σκοτεινή» πλευρά του μεταναστευτικού: Τι έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ και δεν το μάθαμε ποτέ- Τι γίνεται ΤΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα βλέπουμε, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…
Συνταρακτικά στοιχεία για τη μεγάλη κομπίνα με τα προσφυγικά κονδύλια που δόθηκαν για τη σίτιση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων έρχονται στο φως.

Το κανάλι One σε εκτενές ρεπορτάζ του, αναφέρθηκε σε νέες πληροφορίες που «δένουν» ακόμη περισσότερο τις καταγγελίες που έχουν γίνει για «μεγάλο φαγοπότι» ημετέρων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο μπαίνει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και ο Πάνος Καμμένος, αφού αυτός χειρίστηκε τα εκατομμύρια που δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείας τροφοδοσίας.

Τα νέα αυτά στοιχεία που δημοσιεύει το Protagon και ο δημοσιογράφος Χάρης Καρανίκας, δείχνουν ξεκάθαρα ότι σε πολλές περιπτώσεις σπαταλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς κανένα λόγο. Με απλά λόγια, εμφανιζόταν να δίνονται χρήματα για μερίδες φαγητού σε αριθμό φιλοξενούμενων σε hot spots των νησιών που δεν… υπήρχαν.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να καταπραΰνει τις αντιδράσεις των δημάρχων και κατοίκων των νησιών, ετοιμάζεται να μοιράσει το βάρος του μεταναστευτικού στην ενδοχώρα, στέλνοντας εκεί αρχικά 20.000 πρόσφυγες.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενημέρωσε τους βουλευτές της ΝΔ πως μετακινηθέντες θα είναι οικογένειες και τους κάλεσε να προετοιμάσουν τις τοπικές κοινωνίες για την υποδοχή των φιλοξενουμένων.

Στο ρεπορτάζ του Σταρ που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ποιες περιοχές «γλυκοκοιτάζει» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να φιλοξενήσουν τους μετανάστες καθώς και τα τελευταία νέα επάνω στο μεταναστευτικό:

https://www.el.gr/ellada/kommata/i-skoteini-pleyra-toy-metanasteyti/

loading...