ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ…




Γράφει ο Γεωκών 

Απάντηση του Γεωκών  για το άρθρο «ΘΛΙΨΗ στον Ελληνισμό – Σοκαριστική δήλωση για την Κύπρο»

Αγαπητοί Φίλοι του el.gr  όλοι σχεδόν οι πρόεδροι και ηγέτες κομμάτων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ εδώ και χρόνια σε συνεννόηση με τις κυβερνήσεις της Μητρός Ελλάδος λένε τα ίδια πράγματα, γι’αυτό και εμείς οι ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ βρισκόμαστε υπό διωγμών για τα πιστεύω μας.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε στις 14 Αυγούστου 1974, κατά τη διάρκεια του Αττίλα ΙΙ, την περίφημη δήλωση: «Η Κύπρος κείται μακράν».

Κατ’ αυτόν τον τρόπο συνόψισε την αδυναμία(;) και απροθυμία της νέας τότε κυβέρνησής του να συνδράμει την Κύπρo έναντι της τουρκικής εισβολής. Έτσι, οι Τούρκοι εισβολείς, σχεδόν ανενόχλητοι, κατέλαβαν το 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας, διχοτομώντας το νησί.

Σάββας Ιακωβίδης : Ο κυπριακός Ελληνισμός δεν θέλει να ακούσει το γνωστό, βολικό παραμυθάκι περί «συμπαράστασης, ψυχραιμίας, σύνεσης».

Απαιτεί την ελευθερία του και απαλλαγή από τον αττιλικό ζυγό. Με τον Τούρκο δεν κάνουμε ειρήνη ως δούλοι αλλ’ ως ισχυροί, υπερήφανοι Έλληνες. …

οι Έλληνες αυτού του τόπου σταθερά και αταλάντευτα κοίταζαν προς δυσμάς, να ιδούν ελληνικές τριήρεις μα και ελληνικά «Φάντομ» και «F-16» να επιβεβαιώνουν τους άτρωτους δεσμούς αίματος, γλώσσας, θρησκείας, ομοθυμίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος.

( Εγώ ο Γεωκών ήμουν στον πόλεμο του 1974, δεν περίμενα ελληνικές τριήρεις αλλά περίμενα τα Φαντομ τα ελληνικά την ώρα που τα τουρκικά μας βομβάρδιζαν και δολοφονούσαν στρατιώτες γυναίκες παιδιά ηλικιωμένους… και όλοι αυτοί ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ )

 Και αυτό, σε πείσμα ακόμα και έναντι Αναστασιάδειων υποδείξεων να αποκόψουμε τον ομφάλιο λώρο που μας ενώνει αδιάσπαστα με τον υπόλοιπο Ελληνισμό.

Οι παππούδες και οι πατεράδες μας μία παρακαταθήκη μας άφησαν: «Την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγωμεν πέτρες». Επειδή αυτός ο τόπος ανέκαθεν είναι ελληνικός, γι’ αυτό και δεινοπαθεί εξαιτίας πολλαπλών κουρσάρων και βαρβάρων.

Μα και εξαιτίας δικών μας εφιαλτών, Κυπρίων και εξ Ελλάδος αδελφών. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1974, η Κύπρος θυσιάστηκε, σφαγιάστηκε, δολοφονήθηκε, προσφυγοποιήθηκε από τον Τούρκο Αττίλα.

Άφησε τα κόκκαλα των ηρωικών παιδιών της και των αδελφών τους ΕΛΔΥΚαρίων στους κάμπους της Μεσαορίας και στις παρειές του Πενταδάκτυλου.

Από αυτό το αίμα και από αυτά τα κόκκαλα των Ελλήνων της Κύπρου τα ιερά, αναδύθηκε και στήθηκε η δημοκρατία στη μεταχουντική Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...