Η Σύμη κατελήφθη και αυτοί βλέπουν τους μετανάστες ως …πιθανή λύση στο δημογραφικό!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ ….

Δεν μπορεί, πλάκα μας κάνουν. Μετά από τρία έκτακτα ΚΥΣΕΑ, να συνεχίζεται η απόβαση στα νησιά και στη Βουλή να χαριεντίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μπαρούφα, για το ποιος θα φανεί στοργικότερος στις ανάγκες των λαθροεποίκων.
Δεν μπορεί, όνειρο ζούμε εφιαλτικό, ξαναλέω. Ξέρετε, ακούστηκαν τρελά πράγματα τη Παρασκευή, στην «ώρα του πρωθυπουργού». Κι ανάμεσα σε άλλα ότι η παράνομη μετανάστευση αλλόθρησκων στην Ευρώπη, μπορεί να αποτελέσει…μια κάποια λύση για το δημογραφικό, αρκεί «να γίνεται με τάξη και με κανόνες».
 Δεν το είπε η Τασία, ο Φίλης, ή ο Βαρουφάκης που έκανε την ερώτηση ανθρωπιστικής ευαισθησίας για τους…κατατρεγμένους. Αλίμονο μας. Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας το ξεφούρνισε στη δευτερολογία του, χωρίς να εξαιρεί την Ελλάδα από το σχέδιο: «Αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες».
Μάλιστα. Σαφέστατος. Να μην έρχονται απρόσκλητοι οι άνθρωποι. Να τους καλέσουμε εμείς. Λύση του δημογραφικού με Αφγανούς επιβήτορες. Τρέλανε μας κι άλλο πολυπολιτισμικέ Κυριάκο. Ούτε η Μέρκελ το 2015 δεν θα τολμούσε να το ξεστομίσει έτσι. Μόνο που η γερμανική κρεατομηχανή αλέθει εργατικά χέρια κι ας είναι από την άλλη άκρη του πλανήτη. Η Ελλάδα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.
Την εξάντλησε. Στην νεότερη ιστορία μας δεν υπήρξαμε ποτέ αποικιακή δύναμη όπως άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που πληρώνουν τα επίχειρα της άπληστης εκμετάλλευσης υποανάπτυκτων αφρικανικών χωρών. Τις τρεις προηγούμενες δεκαετίες επίσης αντέξαμε το πρώτο κύμα εποικισμού από τις όμορες βαλκανικές χώρες και από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, χωνεύοντας ενάμιση εκατομμύριο οικονομικούς μετανάστες. Αντιμετώπισαμε τους απρόσκλητους μουσαφιραίους με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά.
Γι αυτό πολλοί από αυτούς, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί εντάχθηκαν ομαλά στις κοινωνικές δομές, προσφέροντας μεγάλη υπηρεσία στην οικονομική ζωή του τόπου. Άλλοι βέβαια στράφηκαν στην εύκολη λύση του οργανωμένου εγκλήματος. Δεν υπάρχουν «λύσεις» χωρίς κόστος. Και τώρα τι μας λέει σύσσωμο το πολιτικό φάσμα της χώρας; Νέα Δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα και η αποφυάδα του Βαρουφάκη;
Βάλτε και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αλλόθρησκους στα ελληνικά(δημόσια βεβαίως…)σχολεία, διαλύστε τα και ίσως…δια της αναγκαστικής επιμιξίας λύσουμε και το δημογραφικό! Ωδή στην πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος. Υβρίδιο, ισλαμο-χριστιανικό, ο νέος Βαλκανικός Λίβανος… Αντιλαμβάνεστε ότι αν υπάρχει αυτή η σχεδόν ταυτόσημη αντίληψη «ευαισθησίας» και «δικαιωματισμού» στις τάξεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, για τους λαθροεποίκους δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα.
Ο Μητσοτάκης που κατάλαβε με τα χίλια ζόρια ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ξαποστέλνει σε καθημερινή βάση η Τουρκία δεν είναι Σύριοι κατατρεγμένοι, αλλά γνήσιοι εκπρόσωποι της Μογγολικής φυλής, θα κάνει, λέει, διάκριση μεταξύ «προσφύγων» και (επίδοξων) «μεταναστών». Θα κρατάει τους πρώτους, καθόσον δεν φοβάται, όπως εξήγησε το «μπόλιασμα» με την ελληνική κοινωνία και θα διώχνει πίσω στην Τουρκία τους άλλους… Σωθήκαμε. Όπως του εξήγησε προσφυώς ο Βαρουφάκης, εμπόλεμες ζώνες υπάρχουν παντού.
Και με την διασταλτική ερμηνεία που δίνουν οι διεθνείς «ανθρωπιστικές» προβλέψεις, ο κάθε λαθραίος θα μπορεί να επικαλείται ότι είναι θύμα διωγμών και εκτοπίσεων στην πατρίδα του. Λοιπόν ακούστε κύριοι για να τελειώνουμε: Το πρόβλημα του λαθροεποικισμού έχει πάρει διαστάσεις μείζονος εθνικής απειλής και δεν λύνεται ούτε με…εξιχνίαση των κινήτρων μετεγκατάστασης, ούτε ασφαλώς με την κωμική προσδοκία ότι τα Αφγανάκια θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, επειδή θα κάτσουν σε ένα θρανίο δημοτικού.
Αυτά είναι φαιδρότητες για να τις λέει ο κάθε Σχοινάς στην ευρωβουλή, μπας και δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό του. Εδώ η χώρα χάνεται. Δέχεται κύμα ισλαμικής εισβολής. Ρωτήστε τους έντρομους κατοίκους της Σύμης.
Ενός ευλογημένου γραφικού νησιού που έχει ήδη μετατραπεί σε κολαστήριο. Αν ο Κυριάκος, ο Μπαρούφας και όλοι οι δικαιωματιστές του καναπέ, θέλουν «πολυπολιτισμική Ελλάδα» με ισλαμικές προσμίξεις, μαντίλες, μιναρέδες και μουσουλμανικά ιεροδιδασκαλεία, οφείλουν να θέσουν το ζήτημα με δημοψήφισμα στην κρίση του λαού.
Γιατί αυτοί έχουν την πολυτέλεια να στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για σπουδές, μακριά από τα ταπεινά δημόσια σχολεία. Αλλά εμείς οι πολλοί ζούμε σε αυτή τη χώρα και δεν σκοπεύουμε να την παραδώσουμε αμαχητί. Δεν είναι πλέον ευρωπαικό το θέμα. Είναι αμιγώς εθνικό και πρέπει να αντιμετωπιστεί με δικούς μας κανόνες. Κανόνες σκληρούς και όχι…μελάτους όπως αυτούς που θέλει να βάλει η κυβέρνηση. Κι ας μας κατηγορήσουν οι ανθρωπιστές των ΜΚΟ. Δική μας είναι η πατρίδα. Και όταν τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

https://hellasjournal.com

loading...