Σωτήρης Καλυβάτσης: Σε δύο μέρες τα έχασα όλα στο χρηματιστήριο

«Αν ήμουν πλούσιος θα πλήρωνα τα χρέη μου με τη μία. Αμέσως! Είμαι συνεπής, όμως, πληρώνω κανονικά», είπε ο ηθοποιός
Ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Αν ήμουν πλούσιος θα πλήρωνα τα χρέη μου με τη μία. Αμέσως! Είμαι συνεπής, όμως, πληρώνω κανονικά. Επίσης, τα υπόλοιπα θα τα τρώγαμε όλοι μαζί και θα περνούσαμε καλά. Όταν έχω χρήματα, θέλω να τα διαθέτω στους δικούς μου. Ωστόσο, δουλεύω τόσα χρόνια και δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω εκτός, γιατί έχω έξοδα που τρέχουν. Κάνω «εργασιοθεραπεία» για να πληρώνω τα χρέη μου. Όμως, αυτό με χαροποιεί γιατί εργάζομαι και κάνω κάτι που αγαπώ. Τα χρήματα δεν τα κυνήγησα ποτέ. Μπορώ και με χρήματα, αλλά και χωρίς αυτά – έμαθα και με τα λίγα, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Δεν τραβάω κάποιο ζόρι, αν μια περίοδο δεν έχω χρήματα. Είμαι cool!»

Κάποτε είχε πει ότι τα είχε χάσει όλα στο χρηματιστήριο. Παρέμεινε ψύχραιμος;
«Την περίοδο του χρηματιστηρίου, αποφάσισα κι εγώ να επενδύσω και απευθύνθηκα σε έναν φίλο μου, ο οποίος ήταν οικονομολόγος. Δεν έβγαλα πολλά, ένα απλό σεβαστό ποσό τον μήνα. Σταθερά όμως. Ξέρεις, γλυκαίνεσαι με όλο αυτό και λες «γιατί δεν βάζω περισσότερα ή και όλα;». Ο φίλος μου δεν ήθελε να ρισκάρω, με συμβούλευε να μην το κάνω. Εγώ το έκανα και σε δύο μέρες τα έχασα όλα. Όπως βλέπουμε, λοιπόν, δεν είμαι επιχειρηματικό πνεύμα. Έπαθα κι έμαθα».

loading...