Έμμεση αναγνώριση ψευδοκράτους από το ΝΑΤΟ! – Συμμετοχή & του ΠΝ στην άσκηση που φιλοξένησε η Τουρκία – Οδηγούμαστε σε τετελεσμένα

Έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους από το ΝΑΤΟ είχαμε πριν λίγες ημέρες. Ναι, από τους… συμμάχους μας υποτίθεται, οι οποίοι μας στηρίζουν.

Το ΝΑΤΟ ποτέ δεν πήρε θέση υπέρ του Ελληνισμού όλα αυτά τα χρόνια, αντιθέτως, στήριζε έμμεσα, ή άμεσα την Τουρκία. Καθημερινά γίνονται παραβιάσεις στο Αιγαίο και οι… σύμμαχοί μας δεν έβγαλαν ούτε μία καταδικαστική ανακοίνωση!

Πρόσφατα το ΝΑΤΟ έριξε άλλη μία πισώπλατη μαχαιριά, η οποία όμως είναι σοβαρότερη απ’όλες, καθώς πλέον δημιουργούνται τετελεσμένα.

Φέτος είχαμε την άσκηση Nusret 2019 στην Τουρκία. Η άσκηση ναρκοπολέμου η οποία διοργανώνεται από την Τουρκία, θέλει να θυμίσει μεταξύ άλλων με το όνομα της την νίκη που πέτυχαν οι Τούρκοι απέναντι στους Αγγλογάλλους στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως αναφέρει το turkishnavy.net

Η χώρα μας συμμετείχε στην άσκηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα με τους γείτονες μας και δεν έδειξε την παραμικρή δυσαρέσκεια προς το ΝΑΤΟ παρότι η Τουρκία δημιουργεί προβλήματα στο Αιγαίο και η συμμαχία σφυρίζει μονίμως αδιάφορα!

Αν και δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού την συμμετοχή του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού έκαναν γνωστή οι Τούρκοι που με περηφάνια ανακοίνωσαν πως η άσκηση ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Οι φωτογραφίες όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

Εφέτος την άσκηση συμμετείχαν παρατηρητές από το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, τη Βουλγαρία, το Κουβέιτ, το Πακιστάν, το Κατάρ, τη Ρουμανία, αλλά και την “τδβκ” (ψευδοκράτος).

Δηλαδή ομιλούμε για έμμεση αναγνώριση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο! Το Ελληνικό ΥΠΕΞ που ήταν; Τι έκανε; Ούτε ένα διάβημα;

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Το Standing NATO Mine Countermeasures Group Two (SNMCMG2), συμμετείχε με το ρουμανικό υδρογραφικό σκάφος Cătuneanu, το ελληνικό “Καλλιστώ”, δύο ιταλικά και ένα ισπανικό σκάφος και ομάδες από τη Ρουμανία, τις ΗΠΑ και το Βέλγιο. Οι Τούρκοι συμμετείχαν με μια κορβέτα, ένα περιπολικό, έξι ναρκοθηρευτικά, ένα ελικόπτερο, μια ομάδα δυτών, ομάδα drone, δύο σκάφη της ακτοφυλακής, δυο μαχητικά F-16 και ένα C-130. Η άσκηση διεξήχθη σε τέσσερις φάσεις.

loading...