ΠΛΑΝΑ-ΣΟΚ: Τον έσερναν 7 αστυνομικοί μέσα στο σταθμό του Συντάγματος – Το ΒΙΝΤΕΟ που εξόργισε

Τα πλάνα που δείχνουν αστυνομικούς να σέρνουν έναν νεαρό άνδρα, προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά αλλά και έντονες αντιδράσεις.
Το βίντεο που σε μερικές ώρες έγινε viral στο ελληνικό διαδίκτυο, τραβήχτηκε από περαστικό στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα και σε αυτό φαίνονται αστυνομικοί να παίρνουν «σηκωτό» έναν άνδρα και να τον οδηγούν προς μια πόρτα. Πολλοί, από τη στιγμή που τα εν λόγω πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας, αναρωτήθηκαν πού οφείλεται η τόση «βιαιότητα» των αστυνομικών.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Open, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ, την προηγούμενη Κυριακή.
Όπως εξήγησαν αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που οι αστυνομικοί τραβούν είναι ένας 19χρονος Έλληνας, που συνελήφθη για μικροποσότητα κάνναβης. Ωστόσο, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και έτσι οι αστυνομικοί τον πήραν «σηκωτό» και τον έσυραν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο σταθμό.
Οι 7 αστυνομικοί οδήγησαν τον 19χρονο στον αστυνομικό σταθμό στο μετρό του Συντάγματος και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Στον 19χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση κατά της Αρχής.
Δείτε το βίντεο:

loading...