Νροπή σου Μητσοτάκη..δλδ τι αλλαξες εσύ? Κίμωλος: Ένας δάσκαλος για 6 τάξεις στο δημοτικό σχολείο


Κατάσταση που παραπέμπει σε άλλες εποχές επικρατεί στην εκπαίδευση στην Κίμωλο.

Θλιβερή και συνάμα ανησυχητική είναι η κατάσταση στο Δημοτικό σχολείο Κιμώλου. Με έναν μόνο δάσκαλο για όλες τις έξι τάξεις του έχει μείνει το Σχολείο, την ώρα που έχει συμπληρωθεί ενας - περίπου - μήνας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ένας δάσκαλος καλείται να παραδώσει μαθήματα σε 20 παιδιά,  σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κιμώλου στην οποία διαφαίνεται ξεκάθαρα η απόγνωση.«Οι μέχρι στιγμής ενέργειες μας έχουν αποβεί άκαρπες και χωρίς καμία ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς. Κατόπιν Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζουμε την επ' αόριστον αποχή των παιδιών μας (μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου) από τα μαθήματα με πάγιο αίτημα μας την κάλυψη των εκπαιδευτικών που προβλέπονται βάσει νόμου στο 2/θ Δημοτικό Σχολείο Κίμωλου. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι γονείς των μαθητών».

Το πρωί της Δευτέρας οι γονείς μαζί με τους μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τα κανάλια ώστε να πάρει έκταση το θέμα.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :