Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»: Έψαχνα 2 ευρώ για να φάω

Τι είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και τη σειρά που συμμετέχει
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της «Θεοδοσίας» στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για το θάνατο της μητέρας της όταν ήταν 16 ετών, για την πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη για το «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωσε όταν δεν είχε χρήματα ακόμα και για το φαγητό της.

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο» είπε η ηθοποιός.

«Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρα και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Είναι δουλειά. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και τώρα θα το έκανα αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δυο ευρώ για να φάω. Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν έκανα το “Ουζερί Τσιτσάνης”, υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Μανουσάκη; «Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Στον ρόλο της στο σίριαλ παίζει μία γυναίκα, την οποία απατά ο άνδρας της. Εκείνη δηλώνει ότι στην πραγματική της ζωή δεν θα μπορούσε να το δεχτεί! «Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά. Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω».

loading...