ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο Αιγάλεω: Πως από το πουθενά 2 μαθητές βρέθηκαν στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανησυχία στους γονείς έχει προκαλέσει το τραγικό περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν όταν δυο μαθητές Γυμνασίου στην περιοχή του Αιγάλεω, είχαν σχολάσει από το φροντιστήριο και γύριζαν σπίτια τους, ακολουθώντας σύμφωνα με τις πληροφορίες τη διαδρομή που περνάει μέσα από το πάρκο του Μπαρουδάτικου.

Καθώς το διέσχιζαν, δέχτηκαν επίθεση από 4 νεαρούς οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα. Οι νεαροί άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αγρίως, ενώ στη συνέχεια ήρθαν ακόμη 10 νεαροί με μηχανάκια και κράνη, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στον άγριο ξυλοδαρμό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι μαθητές, κατήγγειλαν πως έφαγαν ξύλο μέχρι λιποθυμίας, ενώ οι δράστες τους έκλεψαν κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος έχοντας πολλά κατάγματα, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε με σπασμένο σαγόνι και πλευρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιά που περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν να σταματήσουν τους δράστες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τη λύση έδωσαν οι γείτονες, οι οποίοι αφού άκουσαν τις φωνές από την όλη φασαρία, φώναξαν την αστυνομία, ενώ κατόπιν τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Λίγες μέρες πριν, στις 4-10-19, έλαβε χώρα ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος αριθμός δραστών (15 άτομα με μηχανάκια). Αν και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως είναι οι ίδιοι, εντούτοις δεν αποκλείεται.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο διαδραματίστηκε στο στο Πέραμα, με θύμα έναν 33χρονο ημεδαπό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη πλησίασαν τον άνδρα, και τον ξυλοφόρτωσαν με τη χρήση λοστών και γκλοπ.

Η επίθεση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμανάκι Αλιέων. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»/

Προς το παρόν άγνωστο παραμένει το κίνητρο των δραστών και για τις δυο περιπτώσεις, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί τις σχετικές έρευνες. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως οι «ήσυχες μέρες» αποτελούν παρελθόν και θέλει επαυξημένη προσοχή όπου κι αν είμαστε.

loading...