Ουκρανία: 27χρονος ευνούχισε άντρα που ασέλγησε στη σύζυγό του – Κινδυνεύει με περισσότερα χρόνια φυλακή

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Ουκρανία όπου ένας 27χρονος ευνούχισε τον βιαστή της γυναίκας του.

Βρίσκεται Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 8 έτη ενώ βιαστής μόνο με 5.

Ο 27χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή Σεβτσέκοβο στην επαρχία Χάρκιβ όταν αντιλήφθηκε ότι στη γυναίκα του είχε επιτεθεί ο 25χρονος Ντμίτρι Ιβτσένκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ιβτσένκο επιτέθηκε από πίσω στην γυναίκα του 27χρονου και την έσυρε μέσα στους θάμνους σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Τόσο η σύζυγος του όσο και ο ίδιος ο 27χρονος ήταν νωρίτερα σε ένα πάρτι από το οποίο έφυγαν με 10 λεπτά διαφορά.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο 27χρονος όταν είδε τον βιαστή πάνω από τη γυναίκα του αρχικά τον χτύπησε με γροθιές και στη συνέχεια τον ευνούχισε με έναν ελβετικό σουγιά.

«Όταν είδε τι συνέβαινε έχασε κάθε έλεγχο. Δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε» είπε ο δικηγόρος του 27χρονου.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρχικά περπάτησε για 13χλμ. στο διπλανό χωρίο και εκεί ζήτησε από κάποιον να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα όπου και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο βιαστής, για τον οποίο παραμένει άγνωστο αν οι γιατροί θα επανακολλήσουν το κομμένο του μόριο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης πέντε ετών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο βιαστής το μόνο που είπε στους συναδέλφους της ήταν ότι επιτέθηκε στην σύζυγο του 27χρονου επειδή τον είχε παρατήσει η φίλη του μια εβδομάδα νωρίτερα.

loading...