Η πλήρης απαξίωση: Δείτε πως εμφανίστηκε βουλευτής του ΜέΡΑ25 στην Βουλή (φώτο)
Η αριστερά στην Ελλάδα λόγω απουσίας σοβαρών εναλλακτικών προτάσεων συνήθως προσπαθεί να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων μέσα από ανούσιες κινήσεις, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν μία «κακοφωνία».

Πολλά σχόλια εντός και εκτός Βουλής, προκάλεσε η εμφάνιση σε στιλ σκληρού μηχανόβιου, του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Αν και ο κανονισμός της Βουλής επιβάλει οι βουλευτές να εμφανίζονται «ευπρεπώς ενδεδυμένοι», οι αυστηρές ρυθμίσεις που ίσχυαν στο παρελθόν, όταν το σακάκι και η γραβάτα για τους άνδρες βουλευτές ήταν must, έχουν ατονίσει. Ήδη από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ η γραβάτα δεν θεωρείται πλέον απαραίτητη, ενώ υπάρχει ανοχή και για τις casual εμφανίσεις.

Άλλωστε θα μείνει αξέχαστη η εμφάνιση βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από καιρό στην Ολομέλεια, που εμφανίστηκε με μια μπλούζα με το σύμβολο της αναρχίας και μία...βόμβα.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη


Αλλά και η πρόσφατη παρουσία του Κλέωνα Γρηγοριάδη στην Ολομέλεια, πήγε την ενδυματολογική ελευθερία σε άλλα επίπεδα.Και φυσικά πολλά ήταν τα σχόλια και στα social media για την εμφάνιση του βουλευτή του Γιάνη Βαρουφάκη. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, αρνητικά φυσικά.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :