Καλλιστεία 2019: Νέα Σταρ Ελλάς η Tρικαλινή Ραφαέλα Πλαστήρα

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη από την Αθήνα – Τίτλο πήρε και το μοντέλο που τραυματίστηκε στο GNTM
Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα «Καλλιστεία 2019» στο ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Μαρία Κορινθίου.

Σε μια βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη και εντυπωσίασαν το κοινό.

Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία συγκινήθηκε με το που άκουσε το όνομά της. Η Σταρ Ελλάς 2019 είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Στα 17 της χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της Miss Teen Thessaly 2016, ενώ συμμετείχε στην Αλβανία στον διαγωνισμό Miss World Summer 2017. Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η μελαχρινή καλλονή είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Μις Ελλάς 2019 η Έρρικα Κολάνη

Η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

loading...