Πως νικάει η Ρωσία και χάνου οι ΗΠΑ στη Μέση ανατολή . Τελικά , να «Ανήκομεν εις την Δύσιν»όπως το 1977 ;

Απλά και κατανοητά , διότι πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει !!
Οι Ιρανοί κατέχουν τελευταίας τεχνολογίας ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που τους επιτρέπουν να  «λοκάρουν » και να «Mπλοκάρουν» ότι πετάει στον Περσικό Κόλπο .Δεδομένου του ότι το πρωτεύον ενδιαφέρον των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή είναι η διασφάλιση της πρόσβασης στα πετρέλαια εκεί  , αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα .

Η Συρία, το Ιράν , η Ρωσία και η Κίνα έχουν σχηματίσει μια κυρίαρχη συμμαχία  με την Τουρκία  ως χρήσιμό τους ηλίθιο , και έχουν απέναντί  κυρίως  ΗΠΑ και  Ισραήλ και τα  υποτακτικά «κρατίδιά τους»  για όλες τις δουλειές .

Η Ρωσία τραβάει συνέχεια την Τουρκία κοντά της για να διαλύσει το ΝΑΤΟ και έτσι να απεγκλωβιστεί προς τις θερμές θάλασσες . Φτιάχνει το δικό της ΝΑΤΟ

Οι ΗΠΑ δεν καταφέρνουν να εμπλέξουν το Ισραήλ σε πόλεμο με το Ιράν στην κρίσιμη αυτή φάση ,  που σημαίνει ότι θα μείνουν μόνοι τους , Έτσι , θα αναγκαστούν να φύγουν από την περιοχή  και να αφήσουν κυρίαρχο ρυθμιστή την Ρωσία που ελέγχει τους αντιμαχόμενους πλέον Άσαντ και Τουρκία .

Η Ρωσία θα αναγκαστεί να κατατροπώσει τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό ( εχθρό τους Ασαντ και μέρος της Τουρκικής Στρατιωτικής μηχανής ) για να επιβληθεί και να δημιουργήσει έτσι ,ένα Ρωσόφιλο Κουρδικό Κράτος . Η Τουρκία δεν θα αντιδράσει και έτσι θα νικηθεί από τις δυνάμεις του Ασαντ που θα αντεπιτεθούν με όλα τους τα δίκια  . Όμως η Ρωσία κάπου στην μέση , θα σταματήσει την διαμάχη

Οι ΗΠΑ που θέλουν ένα Αμερικανόφιλο Κουρδικό κράτος για να μπλοκάρουν Κίνα και Ρωσία , θα αναζητήσουν για λόγους γοήτρου μια άλλη κίνηση εντυπωσιασμού.

Τι θα κάνει ; ή μάλλον , τι μπορεί να κάνει ; Το πιθανότερο είναι να δώσει στην Τουρκία , ό, τι θέλει ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ) για να μην την χρησιμοποιήσει η Ρωσία και να διαλύσει το Αμερικανικό ΝΑΤΟ .

Τι λέτε να ζητήσει η Τουρκία ; Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Αμερική θα δώσει έμφαση στο εμπόριο εξοπλιστικών συστημάτων . Ξέρετε πως .

Γαλλία και Ρωσία από την άλλη ,  συμφωνούν ότι η εθνική κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα στη Συρία θα πρέπει να γίνονται σεβαστές .

Να σημειωθεί ότι η Γαλλία χρειάζεται μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ για να πάρει την πρωτοκαθεδρία της ΕΕ από τη Γερμανία .

Όλοι οι ανωτέρω όμως , δεν υπολογίζουν μια ανυπέρβλητη ΔΥΝΑΜΗ !!

Μαντέψτε την !!

Με εκτίμηση !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...