Οι Αλήθειες για το μεταναστευτικό – προσφυγικό που σας κρύβουν . 17 /10ου ενεργοποιούμε το σχέδιο «Ιώνη 2 » . Βοηθήστε να εφαρμοστεί !!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα – μέρος της οποίας δημοσιεύτηκε ( το υπόλοιπο αποκρύφτηκε )  το 2050 ( στο μέλλον των παιδιών μας δηλαδή ) ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι  18-20 .000.000 . Εξ αυτών , από τα 7-8.000.000  που θα είναι ¨καθαρόαιμοι(;)¨ Έλληνες  , οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του Ελληνικού πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι  Έλληνες οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3,7 εκατομμύρια

 Οι  υπόλοιποι  , μέχρι τα 18-20 .000.000  , θα είναι από μεγάλες ή μικρότερες μεταναστευτικές –προσφυγικές ροές  και ως νέοι κάτοικοι της χώρας θα έχουν εγκατασταθεί σε ολόκληρες περιοχές δίνοντας την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι μια ομοσπονδία  ημιαυτόνομων περιοχών .

Μπορείτε να  φανταστείτε τη ζωή των σημερινών παιδιών μέσα σ αυτό το πολύχρωμο πολυπολιτισμικό πάζλ που θα έχει τυπικά την επιγραφή Ελλάδα.

Μπορούμε να  αποφύγουμε αυτό το μέλλον ;

Ο Ευρωπαίοι εταίροι μας διαχειρίζονται την Ελλάδα ως σύνορα που δέχονται επιθέσεις και προκλήσεις , ¨θυσιάζουν¨ τη χώρα μας για να κρατήσουν ανέπαφα τα δικά τους κράτη από την επέλαση του Ισλαμισμού και την πληθυσμιακή αλλοίωση – «μόλυνση» που προκαλούν οι μεταναστευτικός-προσφυγικές ροές . Τούτο αποδείχτηκε το 2015 και επιβεβαιώνεται και σήμερα με τη συνεχιζόμενη ίδια στάση των χωρών της «Ομάδας του Βίσεγκραντ»(  Ουγγαρίας, Πολωνίας, Σλοβακίας και  Τσεχίας ) ,τη στάση της Αυστρίας , την υποκριτική στάση Γερμανίας και Γαλλίας , τις ευλογίες των ΗΠΑ  κτλ

Εάν δει κανείς επιπλέον την πραγματικότητα , ότι η Τουρκία ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ στην ουσία τις μεταναστευτικές – προσφυγικές Ροές ( δεν μπορεί να τις αναχαιτίσει ) , αλλά εκμεταλλεύεται έξυπνα τα αίτια και την προκαθορισμένη κίνησή τους , αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη πλάνη έχει στηθεί για το θέμα και πόσο τεραστίων  διαστάσεων υποκριτές είναι όλοι όσοι  ( εν αγνοία τους ή συνειδητά ) μετατρέπουν ή δείχνουν την Τουρκιά ως κακοποιό εξ οπλισμένο με το όπλο αυτό , να μας επιτίθεται.

Να θυμίσουμε ότι οι ανωτέρω χώρες – του Βίσεγκραντ  και η Αυστρία – είχαν  συνεργαστεί στο παρελθόν στα θέματα προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ , και σχετικά εύκολα πέτυχαν το κλείσιμο της αποκαλούμενης «Διαδρομής των Βαλκανίων» για τους πρόσφυγες, οδηγώντας στις δραματικές εξελίξεις με τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στην Ειδομένη στα σύνορα της Ελλάδας με την τότε ΠΓΔΜ.

ΑΥΤΟ  ακριβώς θα ξανασυμβεί και σήμερα , ερχόμενο να προστεθεί στη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από το 2015  , επιβαρύνοντάς μας στα ιδία ¨σημεία¨

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ΜΟΝΟ το 30-40% των εισερχομένων μεταναστών – προσφύγων ελέγχεται μέσα από τις διάφορες δομές  , γίνεται αντιληπτό ότι το υπόλοιπο 60-70%  θα κινηθεί ενστικτωδώς , ακολουθώντας τα ίδια μονοπάτια έως το λεγόμενο ¨Βαλκανικό διάδρομο¨ που οδηγεί μέχρι τη Βόρεια ΕΥΡΩΠΗ .

Το έργο το έχουμε ξαναδεί . Εάν και ετούτη τη φορά σφραγιστεί ερμητικά πάλι ο «Βαλκανικός διάδρομος » οι συνέπειες για την χώρα μας θα είναι εφιαλτικότερες από το 2015

Σε 1η φάση με ¨τυράκι¨ τα όποια χρήματα δοθούν ( σε Δήμους και φορείς , δομές και επιχειρήσεις προσφύγων )  η Ελλάδα θα πέσει στη μεγάλη παγίδα  αναπτύσσοντας  πιο επίσημα αυτή τη φορά , την οικονομία των προσφύγων-μεταναστών. Η πολιτική μας μάλιστα θα περηφανεύεται γι αυτό.

Σε 2η φάση , οι κρατικές δομές θα δεχθούν ΑΠΟΤΟΜΑ  ΣΟΚ .Τεράστια πίεση υπό το βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγω σ όλους τους τομείς  θα προκαλέσει καταρρεύσεις δομών και αλλοιώσεις . Η μεγαλύτερη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ , δεν θα μπορέσει να κρύψει την κατάσταση αφού , θα τη διαπιστώνουμε με τα μάτια μας . ( το θετικό είναι ότι υπό το φόβο να μεγαλώσει η αναξιοπιστία τους θα αναγκαστούν να βοηθήσουν … όπως μπορούν )

Σε μια 3ετια από σήμερα θα υπάρχουν τεράστια προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας και θα έχουν εγκατασταθεί από το εξωτερικό στην Ελλάδα χίλιες δυο ¨υπηρεσίες¨ για τους πρόσφυγες-μετανάστες . Ας το βάλει αυτό , στην κορυφή της Ατζέντας του το … «Δημοσίας Τάξης» , όχι στη μέση .

Στη 3η φάση ,το 80-90% όλης της χρηματοδότησης που στήριξε αρχικά την οικονομία των μεταναστών- προσφύγων θα περάσει στα χέρια των υπηρεσιών αυτών που θα έχουν έρθει στην χώρα για το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Από εδώ και πέρα , θα βλέπουμε την εικόνα του μέλλοντος όπως την περιγράφει η πρόσφατη έρευνα για το 2050 , να σχηματοποιείται.

Σας καλούμε λοιπόν σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουμε αυτήν την εξέλιξη, να ¨στηρίξετε¨ το σχέδιο ΕΚΠΛΗΞΗ με την ονομασία ¨Ιώνη 2 ¨ που έχει εκπονηθεί και επιμελείται το δίκτυο της Ομάδας μας και συγκεκριμένα ο τομέας  «Εσωτερικής Ασφάλειας » .

Η γνωστοποίησή του θα γίνει τις επόμενες ημέρες και η ενεργοποίησή του στις  17 Οκτωβρίου .

Ας πάρουμε αυτή τη φορά  το μέλλον μας  στα δικά μας χέρια κι ας αφήσουμε τους πολιτικούς και τους βαστάζους τους , να νομίζουν ότι μας πείθουν τα χα , ότι ελέγχουν την κατάσταση δρομολογώντας λύσεις  .

Άλλωστε,  ο ορισμός της παράνοιας  ως γνωστόν είναι « … να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.»

Μήπως αυτό ακριβώς κάνουν ;

Συνεχίζεται ….

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...