ΤΕΛΟΣ το παραμύθι του «ρατσισμού»: Το περιστατικό με τον 15χρονο πρέπει να θορυβήσει όλους τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και χρόνια, όποιοι εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τη νοοτροπία που φέρουν οι τριτοκοσμικοί μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας, αποκαλούνται ρατσιστές.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Για να δικαιολογήσουν μάλιστα, τα αδικαιολόγητα, πολλοί είπαν πως αν κάπου κάποιος μετανάστης φέρθηκε περίεργα (βίασε, έκλεψε, επιτέθηκε σε κάποιον/α), αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, πόσο μάλλον τους νεαρούς που έρχονται στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Δυστυχώς τα ίδια τα γεγονότα έρχονται τα τους διαψεύσουν. Τα στατιστικά χωρών της ΕΕ, δέιχνουν πως όπου πήγαν μετανάστες προερχόμενοι από τριτοκοσμικές χώρες και…ενσωματώθηκαν στις εκεί κοινωνίες, η εγκληματικότητα αυξήθηκε κατακόρυφα και πλέον οι ντόπιοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές της ίδιας τους της πατρίδας.

Πρόσφατα, γίναμε μάρτυρες στην καταδίκη της επιστολής μιας νεαρής μητέρας, της Φαίης Νικητοπούλου, που έτυχε να είναι η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Μεταξύ των άλλων, η πρώην πρόεδρος, έγραφε πως «ένας 15χρονος μετανάστης που έχει πολεμήσει δεν έχει ίδια ψυχή με αυτή που έχουν τα δικά μας παιδιά», «θα υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο με τα σεξουαλικά πειράγματα των μουσουλμάνων στα κορίτσια από την Ελλάδα» και πως «αν τα παιδιά μεταναστών είναι πολλά τότε τα δικά μας παιδιά είναι καταδικασμένα να μην μάθουν γράμματα στο σχολείο».

Η κ.Νικητοπούλου, δεν είπε τίποτε άλλο, παρά την ψυχρή αλήθεια. Όλα όσα υποστηρίζει, αποδεικνύονται βάσει στατιστικών από τις Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες πήγαν μετανάστες και τις έκαναν…αγνώριστες (πχ Σουηδία).

Αυτό που ξενίζει περισσότερο ωστόσο, είναι το πρώτο επιχείρημά της. Πολλοί σίγουρα δεν μπορούν να διανοηθούν πως ένα παιδί μπορεί να είναι «επικίνδυνο», λόγω της νοοτροπίας που του έχει εμποτιστεί. Ωστόσο είναι η αλήθεια, και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε ένα χειροπιαστό γεγονός, από τη χώρα μας να το επιβεβαιώσει.

Στα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στο κέντρο μεταναστών της Σάμου, μεταξύ των άλλων, συνελήφθησαν ένας 15χρονος κατηγορούμενος ανθρωποκτονία, συμπλοκή με τις αρχές και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ένας 19χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό.

Αυτοί οι ανήλικοι μετανάστες από όλα τα κέντρα κράτησης, θα πάνε σύντομα στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας και μάλιστα πολλοί ενήλικες θα δηλώσουν…μικρότεροι και θα βρεθούν στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας μας τα οποία θα ανοίξουν τις πόρτες τους διάπλατα να τους υποδεχθούν.

Όπως καταλαβαίνετε, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος και όποιος δεν τον βλέπει απλά επιλέγει να εθελοτυφλεί.

Τα εν λόγω περιστατικά ξαναλέμε, δεν είναι μεμονωμένα όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν. Οι αριθμοί δείχνουν ότι όπου έχουν πάει, στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν προκαλέσει προβλήματα εξαιτίας της βάρβαρης νοοτροπίας που φέρουν, είτε είναι νεαροί, είτε μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δείτε για παράδειγμα, το ρεπορτάζ που ακολουθεί για το πως δόθηκε εντολή να καεί το κέντρο μεταναστών της Σάμου…από τζιχαντιστή που ήρθε σαν να μην τρέχει τίποτα στη χώρα μας και τα σχόλια δικά σας.

https://www.el.gr/ellada/refuges/telos-to-paramythi-toy-ratsismoy-to-p/

loading...