ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για ερωτικές πράξεις με δύο 14χρονους φίλους του γιου της

Στις ΗΠΑ έχουν ξεφύγει τελείως, αφού σχεδόν καθημερινά έρχεται στο φως και μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από μεγαλύτερους άνδρες η γυναίκες.

H 47χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, προσέφερε αλκοόλ και μαριχουάνα στους νεαρούς για να τους αποπλανήσει.

Από τα σχολεία και τους δάσκαλους με τους μαθητές, έχουμε πάει στους γονείς με τους φίλους των παιδιών τους, όπως βλέπουμε στο τελευταίο περιστατικό που έγινε στην Καλιφόρνια.

Εκεί λοιπόν μία 47χρονη συνελήφθη με τις κατηγορίες να αφορούν την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με δύο 14χρονου φίλους του γιου της.

Το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν στο Οκ Παρκ άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη για μία γυναίκα που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.

Το αρμόδιο τμήμα των σεξουαλικών επιθέσεων άρχισε να ερευνά την υπόθεση, να παίρνει συνεντεύξεις και να ψάχνει πληροφορίες, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως υπήρχε και δεύτερος ανήλικος.
Υπεύθυνη φαίνεται να είναι η Αμάλια Ουτζ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αρκετές φορές μάζευε στο σπίτι της, φίλους του γιους της, διοργανώνοντας πάρτι με αλκοόλ και μαριχουάνα.

Μάλιστα η αστυνομία είχε πάει αρκετές φορές εκεί λόγω της φασαρίας που γινόταν, αλλά δεν είχε αντιληφθεί το τι πραγματικά γινόταν.
Στις 9/10, η 47χρονη συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει εγγύηση 20.000 δολαρίων, προκειμένου να μείνει ελεύθερη μέχρι το δικαστήριο που έχει οριστεί για τις 25/10.

loading...