Ο Sin Boy «καίει» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Στη δημοσιότητα το απειλητικό μήνυμα που του έστειλε (φωτο)

Ο γνωστός ράπερ μίλησε με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Νέστορας Μπάλας έθεσε στα υπόψη του Γιαννακόπουλου την ανάρτηση του Sin Boy και ο dpg7000 απάντησε στο ίδιο ύφος.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξαναχτύπησε. Και αφού έκανε κάτι σαν λογοπαίγνιο με το διάσημο τραγούδι «Μαμά», ενημέρωσε τον Sin Boy ότι εκείνη δεν θα τον ακούει γιατί την έχει αναλάβει ο Νέστορας!

«Από ό,τι φαίνεται θες όντως να τρέχεις με 200 στη στροφή και να φωνάζεις τη μαμά σου… Έλα που δεν θα ακούει όμως, γιατί την έχει αναλάβει ο @ballnesball (σ.σ. Νέστορας Μπάλας)»…

Το ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνέχιζε μέχρις εσχάτων τις λεκτικές επιθέσεις στον γνωστό ράπερ ήταν δεδομένο. Σήμερα όμως, η υπόθεση παίρνει μια εντελώς απρόσμενη τροπή…

Ο Sin Boy έδωσε στη δημοσιότητα ένα προσωπικό μήνυμα που του έστειλε ο dpg7000.

Παρ’ όλα αυτά, ο ράπερ έδωσε μια άλλη διάσταση, λέγοντάς του αφενός πως είναι φαν και αφετέρου ότι έβαλε fake screenshot, υπονοώντας πως η εικόνα από την οποία ξεκίνησαν όλα (μέσω του Νέστορα) ήταν κατασκευασμένη και δεν προερχόταν από τον δικό του λογαριασμό!

loading...