Μεταφέρετε τους S-300 από την Κρήτη στην Κύπρο και εξοπλίστε την με Drones που «κυνηγούν» σε «αγέλες/ σμήνη» τους S-400 .

Η Κύπρος φωνάζει ΒΟΗΘΕΙΑ , ακούει κανείς ;

Αμυνόμενη η Κύπρος , αμύνεται η Ελλάδα … ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ που σας καλούμε να υιοθετήσετε !!

Η Κρήτη, το αβύθιστο αεροπλανοφόρο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ δεν έχει  ανάγκη πλέον τους S- 300 . Η Τουρκία , ό, τι  κάνει προς το Αιγαίο  , το κάνει για να απομονώσει την Κύπρο και να την ¨κατασπαράξει¨ με την ησυχία της  στη φωλιά της .

Η προδοσία της Κύπρου αυτήν την φορά  , προσβάλει το Κύρος του Απανταχού Ελληνισμού , σβήνει την Ελλάδα από το χάρτη του μέλλοντος και δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων που θα αποσυνθέσουν γρηγορότερα την ΕΕ .( θυμηθείτε το ) .

Ποιοι κερδίζουν από αυτό;

Συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το 1998, όταν αποφασίστηκε στην Αθήνα η ματαίωση έλευσης του ρωσικού πυραυλικού αντιαεροπορικού συστήματος των S-300 στην Κύπρο. Μια άτακτη υποχώρηση ( γνωστοί οι λόγοι ) που είχε ως δραματική συνέπεια την εκ βάθρων ανατροπή της στρατηγικής Κυπριακού και Μητροπολιτικού Ελληνισμού για επιχειρησιακή σύζευξη των Ενόπλων Δυνάμεων Κύπρου-Ελλάδας με το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου. ( η Ελληνική Κυβέρνηση τότε αποφάσισε οι πύραυλοι να μεταφερθούν στην Κρήτη )

Αποτέλεσμα στη συνέχεια ;  η πτώση του ηθικού και του φρονήματος, η ματαίωση των κοινών ασκήσεων Κύπρου-Ελλάδας , η απονεύρωση και υποβάθμιση του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου και η αποθράσυνση της Τουρκίας ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

Είχε προηγηθεί  το 1967 μια άλλη Ελληνική Κυβέρνηση, μη δημοκρατική, που απέσυρε τη μεραρχία από την Κύπρο και την άφησε γυμνή. Το 1974 μια άλλη Κυβέρνηση, δημοκρατική, εγκατέλειψε την Κύπρο ανυπεράσπιστη, στο δεύτερο Αττίλα.

Ποιος θέλει και γιατί να εξαφανίσει τελείως το γόητρο και την υπόσταση του μετώπου Κύπρου και Ελλάδας που κτίστηκε με κόπο και μόχθο ;

Ποιος  – υπό τις παρούσες συνθήκες – δεν θα προστατέψει την Κύπρο ,προστατεύοντας την Ελλάδα  ;

Ποιος σε παγκόσμια κοινή θέα θα βαπτιστεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ τους Ελληνισμού , έστω και με παραλείψεις ;

«Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα » κύριοι της Ελληνικής Πολιτείας. Εάν «σπάσει » η Κύπρος στην πίεση που δέχεται από την Τουρκία , οι πρώτοι που θα «κυνηγηθούν» από τον λαό , θα είστε εσείς .

Προϋποθέσεις εγκαταστάσεις S-300:

‘Άμεση διαπλάτυνση στους ελικοειδείς και δύσβατους ορεινούς δρόμους του Τροόδους.

Να τεθούν σε λειτουργία – βγάλτε τα  από τις κρυψώνες – τα αντιαεροπορικά συστήματα κλιμακωτής δομής που μπορούσαν να προστατεύσουν το ανωτέρω πυραυλικό σύστημα από τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις.

Αποκτήσετε  τα Drones που «κυνηγούν» σε «αγέλες/ σμήνη» τους S-400  ,  τα εχθρικά ραντάρ και τα συστήματα πυραύλων , και παράλληλα εντοπίζουν τη θέσης τους .

Λοιπές προϋποθέσεις , μη  ενδεικνυόμενες προς δημοσίευση.

Σημ: Η Τουρκία γνωρίζει τα πάντα για τη  λειτουργία του  πυραυλικού οπλικού συστήματος τύπου BLOS (Beyond Line of Sight Land Battlefield Missile System) που θα παραλάβει η Κύπρος στο πλαίσιο του προγράμματος  Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO )

Πάφος , 16 Σεπτεμβρίου 2019

Έκτακτη σύσκεψη : Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής «Internal Security and Geopolitical Strategy Council (I.S.C.S.C. Hellas )

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  

loading...