H Mίνα Αρναούτη σκοπεύει να κάνει αγωγή στον Sin Boy – «Θίγει το ήθος μου»

Αγωγή κατά του Sin Boy ετοιμάζεται να κάνει η Μίνα Αρναούτη, για τα instastories του ράπερ που αναφέρονταν στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, προσφεύγει στα δικαστήρια προσφεύγει κατά του εκκεντρικού ράπερ. Οπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, οι δημοσιεύσεις του προσβάλλουν την ίδια και τη Φρόσω Κυριάκου, συνεπιβάτιδες του Παντελίδη, «φωτογραφίζοντάς» τις, χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει.

Επιπλέον, ο Sin Boy είχε γράψει ένα ασεβές σχόλιο για τον ίδιο τον τραγουδιστή, γράφοντας: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

Μάλιστα, η ίδια άφησε αιχμές πριν από λίγες ημέρες μέσω δικών της stories στα social media πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Μίνα Αρναούτη: «Θίγει το ήθος μου»

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη» δήλωσε η Μίνα Αρναούτη και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου.

Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή τη δουλειά μου, αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου ότι “για να το λέει ο διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε”».

Επίσης, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι «αν θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να πάρει κάποιους από τους φαν του Παντελίδη με το μέρος του, ας βρει άλλον τρόπο να το κάνει και όχι εις βάρος μου, δυσφημίζοντας εμένα».

loading...