Από πού ήρθε η Greta; Το τερατώδες ψέμα – Ένα αυτιστικό παιδί που ανέβηκε στο βήμα του ΟΗΕ

Ποια είναι η αλήθεια για την Σουηδέζα Greta Tunberg;
Ποιος έφερε την αυτιστική 16χρονη Σουηδέζα Greta Tunberg από την Στοκχόλμη στην Νεα Υόρκη και την έβαλε στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ; Ποιού “έργο” είναι αυτό; Ο Donald Trump τίμησε την Greta με μια υποστήριξη στο Twitter, η Άνζελα Μέρκελ συμμετείχε σε μια συζήτηση μαζί της και πραγματοποίησε μια συνάντηση…..

Το κορίτσι από την Σουηδία είπε από το βήμα ότι είχε μια κατεστραμμένη παιδική ηλικία λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη με την οποία αγωνίζεται η Greta, θυσιάζοντας όπως αποδεικνύεται τις παρουσίες της στο σχολείο. «Οι άνθρωποι υποφέρουν, οι άνθρωποι πεθαίνουν! Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν. Η μαζική καταστροφή είναι έτοιμη να ξεκινήσει, και το μόνο που παίρνετε είναι τα χρήματα! «Με παραμορφωμένο πρόσωπο για τραγωδία, διάβασε η Greta το κείμενο που γράφτηκε ειδικά για αυτήν”.

Αυτό το κορίτσι είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη, στην οικογένεια ενός τραγουδιστή και μιας ηθοποιού Όπερας. Στην ηλικία των 11, έπαθε κατάθλιψη, σταμάτησε να τρώει και να μιλάει. Διαγνώστηκε με σύνδρομο Άσπεργκερ (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και επιλεκτική αλαλιά). Η ίδια η ασθενής θεωρεί την ασθένειά της ένα «δώρο». Το 2018, ήταν ένας από τους νικητές σε ένα διαγωνισμό για το κλίμα που διοργανώθηκε από τη Σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet,, μετά τον οποίο η κοπέλα επικοινώνησε με τον ακτιβιστή Bu Toren, ο οποίος πρότεινε ότι οι μαθητές να αρχίσουν απεργία κατά της κλιματικής αλλαγής. Η Greta προσπάθησε να πείσει τους συνομηλίκους της να απεργήσουν, αλλά «κανείς δεν ενδιαφερόταν γι ‘ αυτό» και αποφάσισε να ξεκινήσει μόνη της. Όπως το θέτει η Γκρέτα, «είναι σαν να πεθαίνω μέσα μου αν δεν διαμαρτυρηθώ.»

Τώρα αυτό το άρρωστο παιδί ηγείται ενός διεθνούς κινήματος μαθητών, τα μέλη του οποίου παραλείπουν τα μαθήματα τους, διαμαρτυρόμενοι κατά της επιρροής του ανθρώπου στο περιβάλλον. Το κορίτσι δεν εκδιώχθηκε από το σχολείο για αθλιότητα. Η Διεθνής Αμνηστία την ονόμασε «πρεσβευτή της συνείδησης». Η Greta προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης… Θα της δώσουν το Νόμπελ! Ο κόσμος πηγαίνει εκεί όπου η ασθένεια και η διαστροφή μετατρέπονται σε κανόνα, και για την άρνησή του να το αναγνωρίσει ως κανόνα συνήθως προσφέρεται για να τιμωρήσει…

Όπως παρατήρησε ο Έγκλι Χόλμογκοροφ, η Γκρέτα επιλέχθηκε με βάση την ασθένειά της: κάθε κριτική με μια υποψία της ψυχικής της ασθένειας «θα εκληφθεί ως πολιτικά λανθασμένη, ως» διάκριση ενός ατόμου για ιδιοκτησία που δεν είναι στην εξουσία του-στην πραγματικότητα, ως μορφή ρατσισμού «. Και ο αρθρογράφος Ντμίτρι Στέσιν καθόρισε το θέμα με τη Γκρέτα ως: «πριν από οποιαδήποτε ολική, παγκόσμια αθλιότητα συνηθίζεται να χρησιμοποιούν τα παιδιά της εφηβείας ως εργαλείο για» αποσπάσουν έναν ακατάλληλο στόχο «…
Δεν καταλαβαίνω τι προετοιμάζεται. στο κλίμα, δεν είναι όμως τυχαίο ότι αυτό το κορίτσι με την παράλογη ταλαιπωρία του σχετικά με την φύση και το κλίμα μερικά ερπετά το κουβαλάνε σε όλο τον κόσμο… και δείχνουν αυτή τη Greta στο κοινό ως πίθηκος που μιλάει με το χέρι ». ..

Αλήθεια: Τι προετοιμάζεται;

Ίσως μια απόπειρα να αναποδογυρίσουν όλες τις αξίες στις οποίες έχει εξελιχθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός για χιλιάδες χρόνια; Το Λευκό να το δηλώνουν μαύρο, το μαύρο-λευκό, στέλνουν στη Μόσχα σαμάνους της Σιβηρίας «για να διώξουν τους δαίμονες από τον Πούτιν,» δηλώνουν την κακομεταχείριση του κανόνα να διακυρήξουν τον κανόνα της ανθυγιεινής … Για να αλλάξουν κάτι-σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο και εκβιάζει, εκβιάζει, εκβιάζει….

Σήμερα, για την καπιταλιστική Δύση, ο αγώνας για το κλίμα είναι ένας τρόπος για να αποσπάσει την προσοχή από την ανεργία, τη φτώχεια, τα κύματα της μετανάστευσης, την οξεία κοινωνικοτάξική ανισότητα… Ένας τρόπος να εκτρέψουν «σε ακατάλληλο στόχο» και να επιβάλουν σε όλους την «παγκόσμια ατζέντα» τους.

Όπως έγραψε ο Σεργκέι Μάρκοφ στο Facebook, τα «παγκόσμια νέα», κατασκευασμένα με τη βοήθεια της Greta, αποδίδουν «τερατώδη ψεύδη». Γίνεται μια ατελείωτη σειρά ψεύτικων ειδήσεων που πλημμυρίζουν τον κόσμο. Όπως όλα όσα διαδίδει το ίδρυμα Σόρος, το ίδρυμα ανοιχτής κοινωνίας, το οποίο χρηματοδοτεί την έφορο της κακόμοιρης της Greta, μιας γυναίκας, της Λουίζ-Μαρία Νόιμπάουερ από το ίδρυμα.

loading...