GEWKWN : ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΚΕ ……


Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ΚΚΕ Εσωτερικού είναι η φυσική συνέπεια μιας εσκεμμένης «δυσλειτουργίας» …Της «δυσλειτουργίας» αυτής, η οποία προέκυπτε από τη φουλ λειτουργία μιας «αντλίας», η οποία δεν είχε στόχο άντλησης …Της «δυσλειτουργίας» αυτής, η οποία προέκυπτε από τον κλειστό» σχεδιασμό τής ολιγομελούς συμμορίας τού ΚΚΕ και της εξειδίκευσής του στο μεγάλης κλίμακας «ψάρεμα» των νέων, είτε ως ΚΝΕ είτε ως Πανσπουδαστική. Λογικό είναι να εμφανίζεται το «πρόβλημα» αυτό, όταν η «αντλία» τραβάει περισσότερο «νερό» απ’ αυτό που θέλει και μπορεί η ίδια να κρατήσει στη «δεξαμενή» της. Ειδικά μετά τη υπερπαραγωγή τού «Πολυτεχνείου» και την «αγιοποίηση» των «αριστερών’’ «ηρώων», είχαμε «έκρηξη» αυτής της «άντλησης» και άρα έπρεπε να υπάρχει μια οργανωμένη «παροχέτευση».
Όλη αυτή η «παραγωγή» δεν μπορούσε να εγκλωβιστεί στο στενά δογματικό ΚΚΕ των συγγενών, φίλων και εγκληματιών. Αυτό συνέβαινε, γιατί από τη μία πλευρά θα απειλούσε τη λειτουργία τού ίδιου του ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά θα απειλούσε ολόκληρο τον μεταπολιτευτικό πολιτικό σχεδιασμό. Έπρεπε επίσης η «αντλία» να παραμένει σκληρή και σταθερή και ταυτόχρονα η «άντληση» να γίνεται με τους γρήγορους ρυθμούς που βόλευαν την προπαγάνδα . …Από εκεί και πέρα, ότι προέκυπτε ως «παραγωγή», έπρεπε κάπου να «διοχετευτεί» κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης.
Έπρεπε αυτοί, οι οποίοι «λερώνονταν» στα Πανεπιστήμια και επέλεγαν να παραμείνουν «βρόμικοι», κάπου να «αποθηκευτούν» και βεβαίως να βολευτούν. Έπρεπε να τους δοθεί ένας ανοικτός πολιτικός «ορίζοντας», εφόσον το ΚΚΕ των γέρων και των «δεινοσαύρων» τού Εμφυλίου δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει ούτε τους ίδιους ούτε τις «αναθεωρητικές» τους ιδέες, καθώς αυτοί εκπαιδεύονταν στην άσκηση της εξουσίας και ταυτόχρονα το ΚΚΕ είχε περιορισμούς στο θέμα αυτό. Από αυτήν την ιδιομορφία ξεκινάνε όλα τα «ανάποδα» για το ΚΚΕ. Από τη στιγμή που με τη δική του υπογραφή έχει αποδεχθεί περιορισμούς στην «ανάπτυξή» του, έπρεπε αυτό με τη συνεχή αύξηση του «πληθυσμού» του κάπως να τακτοποιηθεί. Η λύση βρέθηκε και ήταν απλή. Οι νέοι κομμουνιστές, οι οποίοι εντασσόταν στις «τάξεις» του και φυσιολογικά θα έπρεπε να γίνουν τα νέα «κλαδιά» τού «δένδρου» – , λόγω των απαγορεύσεων, έγιναν «ρίζες».
Τότε «εφευρέθηκε» το ΚΚΕ-εσωτερικού. Τι είναι αυτό; …Η πίσω «αυλή» τού ΚΚΕ …Η «αποθήκη» του …Το «φίλτρο», όπου παραμένουν τα μολυσμένα «ύδατα» που δημιουργεί η «αντλία» τού ΚΚΕ, εξαιτίας της συνεχούς λειτουργίας της. Εκεί όπου πηγαίνουν όλα τα στελέχη, τα οποία δεν «χωράνε» στον έτσι κι αλλιώς στενό» κομματικό μηχανισμό τού ΚΚΕ. Το πλεονέκτημά του και η επικινδυνότητά του έγκειται στο γεγονός ότι, ενώ αποτελεί ένα πραγματικό «μαγαζί» τού ΚΚΕ, δεν το χαρακτήριζε κι ούτε το περιόριζε καμία «αγκύλωσή» του. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά τού ΚΚΕ, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του…
…Ως δια «μαγείας» ήταν εκείνο το μέρος τού ΚΚΕ, το οποίο είχε «αυτοσυγχωρεθεί» για όλα τα εγκλήματα τού κομμουνισμού και είχε αναλάβει να γίνει τιμητής των πάντων. Εντελώς αυθαίρετα δεν το αφορούσε τίποτε απ’ όλα όσα κατά καιρούς λέγονταν εις βάρος τού κομμουνισμού γενικά και εις βάρος των κομμουνιστών Ελλήνων ειδικά. Δεν δεσμευόταν από καμία «υπογραφή» υποτέλειας κι ούτε «νόθευε» τον γενικό σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης, ο οποίος θέλει το Κομμουνιστικό Κόμμα «ατόφιο» …Αριστεροί «πολυτελείας» στην κυριολεξία …Κομμουνιστές μόνον σε ότι βόλευε και τους βοηθούσε στην εικόνα τους. Όμως, η αλήθεια που το αφορούσε ήταν πάντα μία και μόνη: …ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε «αριστεροί» ούτε light κομμουνιστές …ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …Προέρχονται από τη «μήτρα» τού ΚΚΕ. Είναι μέλη τού ΚΚΕ εσωτερικού όπως κι αν έχουν επιλέξει είτε για λόγους άμυνας είτε για λόγους πολιτικού marketing να ονομάζονται.
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι Αριστεροί, γιατί είναι κομμουνιστές και δεν υπάρχουν light κομουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και «ολίγον έγκυες» γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, προερχόμενοι μέσα από τα «σπλάχνα» τού ΚΚΕ.
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ως γνήσιοι κομμουνιστές, είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είναι βασισμένος πάνω στο ΚΚΕ. Από το ΚΚΕ έφυγαν και φεύγουν όχι για λόγους ιδεολογίας, αλλά για να βολευτούν σε μεγαλύτερους μηχανισμούς. Ποιος είναι ο ρόλος τού κόμματός τους; …Το ΚΚΕ-εσωτερικού είναι στην πραγματικότητα το distributor του κομμουνισμού στην κοινωνία …Ο «διανομέας», στα απλά ελληνικά. Η «παραγωγή» κομμουνιστών στα Πανεπιστήμια γίνεται μέσω ενός ατόφιου κομμουνιστικού κόμματος, όπως είναι το ΚΚΕ και από εκεί, μέσω ΣΥΡΙΖΑ, διανέμονται οι κομμουνιστές σε όλους τους κοινωνικούς «μηχανισμούς». Όλοι δηλαδή οι κομμουνιστές έχουν το pedigree της «επίσημης» ΚΝΕ ή της Πανσπουδαστικής και από εκεί αρχίζουν και «διανέμονται» στα όποια πόστα έχει ανάγκη το κράτος και το παρακράτος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Πρόεδρος του Συνασπισμού υπήρξε η βασική πρωταγωνιστής τού Πολυτεχνείου, η Δαμανάκη.
Από εκεί με το «πιστοποιητικό» αυθεντικότητας και με τις «ευλογίες» των χρηματοδοτών τού ΚΚΕ – μοιράζονται στον χώρο μέσω των «συνιστωσών» τού κόμματος. Με αυτό το «πιστοποιητικό» μπορούν όλοι αυτοί να πραγματοποιούν «ηρωικές» δράσεις, οι οποίες είναι απαγορευμένες για όλους τους υπόλοιπους πολίτες …Οι μόνοι που μπορούν να πετάνε πέτρες στην Αστυνομία, χωρίς να φοβούνται, γιατί έχουν την άδειά της. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες μπορεί να μπλέξουν για μια ζωή ακόμα κι αν κοιτάξουν στραβά έναν αστυνομικό. Αυτοί οι «τζάμπα μάγκες» συνθέτουν τις «συνιστώσες» τού ΣΥΡΙΖΑ …Αυτές οι «συνιστώσες» είναι που επιτρέπουν στους κομμουνιστές να «μολύνουν» το σύνολο της κοινωνικής δραστηριότητας. Μιλάμε για «συνιστώσες», οι οποίες φτάνουν μέχρι τα «βάθη» τού κοινωνικού «πάτου». Μιλάμε για «συνιστώσες», οι οποίες αγγίζουν τα όρια τού πολιτικού εγκλήματος και άρα μιλάμε για μια μυστική «κοινωνία» πολιτικού υπόκοσμου…
…Ενός υπόκοσμου πολύ επικίνδυνου για την ίδια τη Δημοκρατία, εφόσον αυτοί αναλαμβάνουν την πιο βρόμικη δουλειά των μεγάλων «αφεντικών», που είναι οι χρηματοδότες τους
Αυτοί από τα σκοτεινά παρασκήνια εκτελούν συμβόλαια «θανάτου» όλων των τύπων. Ότι καλό πηγαίνει να «γεννήσει» η ελληνική κοινωνία πηγαίνουν και το «εκτελούν» πολύ πριν εκείνο γίνει γνωστό σε αυτήν και τους απειλήσει …Είναι τα μάτια και τα αυτιά τού παρακράτους, του ΚΚΕ και των σιωνιστών. Από τον πόλεμο και μετά και με τις «ευλογίες» των σιωνιστών ελέγχουν τα πάντα. Δεν υπάρχει χώρος επιστημονικός, καλλιτεχνικός, πολιτικός και στην εποχή των Μνημονίων και οικονομικός που να μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει με το ταλέντο του ή τις ικανότητές του.
Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους «συναγερμούς» …Το παίρνουν προσωπικά …Έχουν κόμπλεξ …Μισούν τους Έλληνες …Ζηλεύουν τον οποιονδήποτε μπορεί μόνος του να διακριθεί, χωρίς να σέρνεται από γραφείο σε γραφείο, προσκυνώντας τους «δεινόσαυρους». Είναι φυγόπονοι και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στη διάκριση αυτών που μοχθούν. Κλέβουν στις εξετάσεις και μισούν τους αριστεύσαντες. Διακριθέντες μόνον στις «επιστήμες» τού κώλου. Ειδικοί στη μαύρη «προπαγάνδα», στην ανηθικότητα και στη θρασυδειλία. Έχοντας την επιμονή και τα κόμπλεξ των βλακών, είναι στην κυριολεξία ανίκητοι. Δεν μπορεί ένα άτομο μόνο του να νικήσει αυτήν την αγέλη των κακοηθών βλακών.
«Εξοντώνοντας» τα πάντα γύρω τους, «μεγαλουργούν» σε έναν χώρο διάσπαρτο από «πτώματα» άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να «ενηλικιωθούν» δημιουργικά και βεβαίως να «ανταμειφθούν» ανάλογα. Μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου ή της Αυγής οι «Καρανίκες» τού κομμουνισμού παρακολουθούν τα πάντα και επιτίθενται ανωνύμως όχι μόνον σε ότι τους απειλεί, αλλά σε οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο ή θετικό για την κοινωνία.
Όταν λέμε ότι η Ελλάδα «διώχνει» τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους. Η Μπαζιάνα, για να «βολευτεί» σε μια θέση την οποία δεν δικαιούνταν, κάποιον αξιότερο Έλληνα «έδιωξε».
Σε όλα τα επίπεδα αυτό γίνεται. Οι κομμουνιστές οργανωμένα έχουν αναλάβει τον εξανδραποδισμό της ελληνικής κοινωνίας. Μια οργανωμένη συμμορία «υαινών» φρόντισε να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε «κρανίου τόπο».
Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας αυτών των πολιτικών και κοινωνικών εγκληματιών είναι ο ίδιος ο Τσιπρας. Μια κοινωνία, η οποία ειχε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο της «ποιότητας» του Τσίπρα, δεν ειχε ελπίδες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των εγκλημάτων τους. Σε έναν κόσμο «νεκρών», κατόρθωσαν και επέβαλαν ως Πρωθυπουργό έναν τενεκέ, ο οποίος απλά «αναπνέει» …Κατόρθωσαν και επέβαλαν στη θέση τού ηγέτη έναν από τους πιο άσχετους και αστοιχείωτους πολίτες που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα …Πολίτες ούτε καν πολιτικούς … Γιατί όμως είμαστε τόσο απόλυτοι και σκληροί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; …Γιατί σε άλλες εποχές και υπό άλλες συνθήκες ο Τσίπρας ούτε διορισμένος συνδικαλιστής σε κρατική ΔΕΚΟ δεν θα μπορούσε να είναι.
Όταν δεν έχεις συναίσθηση της άγνοιάς σου σε θέματα στα οποία ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι γνωρίζουν κι αναγνωρίζουν ότι έχεις άγνοια, αυτό από μόνο του δείχνει το πώς σκέφτεσαι και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα. Όταν για παράδειγμα ξέρεις πέντε λέξεις στα αγγλικά και επιχειρείς μπροστά στο παγκόσμιο ακροατήριο τον δημόσιο λόγο στη γλώσσα αυτήν, είσαι …….με περικεφαλαία …
Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις αγγλικά. Πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο δεν γνωρίζουν Αγγλικά, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να μεγαλουργήσουν. Κακό είναι και είναι αυτό το οποίο σε χαρακτηρίζει συνολικά ως βλάκα το να μην γνωρίζεις ότι δεν γνωρίζεις, ακόμα κι όταν ο περίγυρός σου σε «ενημερώνει», γελώντας με τα χάλια σου.
Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι ότι ο Τσίπρας είναι ένα «σύμπτωμα» μιας τρομακτικής «αρρώστιας» και όχι η ίδια η «αρρώστια». Η «αρρώστια» έχει να κάνει με τον απόλυτο έλεγχο της «παραγωγής» της κοινωνίας από τους χαφιεδοπράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τους «ήρωες» του Πολυτεχνείου και έφτιαξαν μια συμμορία βίαιων και ύπουλων κομμουνιστών, η οποία εξοντώνει ότι μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στην κοινωνία.
Γι’ αυτόν τον λόγο μπορούμε καθαρά να μιλάμε για «ύαινες», που οργανωμένα κι απρόκλητα επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στο «είδος» τους. Ο Ελληνισμός, ως κοινωνία, επί αιώνες είναι η τρομακτική «λέαινα» που τρομάζει τους σιωνιστές, αλλά εδώ και περίπου έναν αιώνα δεν μπορεί να «γεννήσει» «λέοντες». Δεν μπορεί να εμφανίσει σημαντικούς ανθρώπους, γιατί απλούστατα οι κομμουνιστικές ύαινες τους «κατασπαράζουν» όταν αυτοί είναι «σκύμνοι» …Όταν είναι μικροί κι αδύναμοι, αυτή η συμμορία δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτε «ζωντανό» να επιβιώσει στην ελληνική κοινωνία. Όταν αυτό συμβαίνει σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, καταλαβαίνει κάποιος το «μακελειό» που συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.
Μη έχοντας ανταγωνιστές και αλληλοϋποστηριζόμενοι οι αυθεντικοί κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύονται και «σπρώχνονται» σε όλους τους χώρους χωρίς καμία πραγματική αντίσταση. Χωρίς να κουβαλάνε τα «βαρίδια» του ΚΚΕ μπορούν και επεκτείνονται όπου δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να έχει διεισδύσει το αυθεντικό ΚΚΕ. Με τον τρόπο αυτόν ολόκληρο το παρακράτος γίνεται συγκοινωνούντα δοχεία, που επιτρέπουν σε μετρημένους στα δάκτυλα κομμουνιστές να ελέγχουν τα πάντα. Λογική ήταν αυτή η εξέλιξη για τους συμμορίτες κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μάθει να λειτουργούν συνθέτοντας φονικές αγέλες. Αυτό άλλωστε ήταν και το κύριο «μάθημα» που πήραν στο ΚΚΕ …Το ΚΚΕ που τους εκπαίδευσε, αλλά δεν μπορούσε να τους «κρατήσει», γιατί απλούστατα δεν «χωρούσαν» σ’ αυτό.
Αυτοί οι φιλόδοξοι κι αδίστακτοι κομμουνιστές πήγαν στο σύνολό τους στο ΚΚΕ-εσωτερικού ή στον Συνασπισμό ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς ονομαστεί η συμμορία στο μέλλον …Άνθρωποι σαν τον Κωνσταντόπουλο, τον Κουβέλη, τη Δαμανάκη, τον Δραγασάκη ή τον Κοτζιά, οι οποίοι ανήκαν στην ηγεσία τού ίδιου του ΚΚΕ και θα μπορούσαν άνετα να είναι Γενικοί Γραμματείς τού ΚΚΕ. Μπροστά τους η Παπαρήγα ή ο Κουτσούμπας ήταν κομματικοί δευτέρας κατηγορίας. Όλοι αυτοί όμως έφυγαν από το ΚΚΕ, γιατί δεν τους «χωρούσε» …Δεν «χωρούσε» τόσα άτομα και τις φιλοδοξίες τους …Φιλοδοξίες και σχέδια, τα οποία ήταν συνδυασμένα με τα αφεντικά και τα συμφέροντά τους. Με την άδεια αυτών των αφεντικών και επειδή αυτό εξυπηρετούσε τον σχεδιασμό της προπαγάνδας έφυγαν από το ΚΚΕ πολλοί απ’ αυτούς δήθεν μαλωμένοι. Προφανώς τα αφεντικά τους έκριναν ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι σε άλλα πόστα.
Μια άποψη που τελικά δικαίωσε τα αφεντικά, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Δαμανάκη ή ο Κουβέλης ή ο Κοτζιάς δεν θα τους απέφεραν μεγάλα κέρδη αν παρέμεναν στον Περισσό να μαλώνουν με τους γέρους στους αχανείς διαδρόμους τού «σπιτιού του λαού». Κανένας δηλαδή απ’ αυτούς δεν εγκατέλειψε το ΚΚΕ για λόγους ιδεολογίας …Για «δουλειά» έφυγαν απ’ αυτό. Ποτέ όμως όλοι αυτοί δεν έπαψαν να είναι ΚΚΕδες με την πραγματική σημασία της έννοιας …Κομμουνιστές φτιαγμένοι στο αυθεντικό «εργοστάσιο» των χαφιέδων και των πρακτόρων τού Εμφυλίου. Μιλάμε για έναν έξυπνο σχεδιασμό. Όποιος κομμουνιστής είχε ικανότητες, οι οποίες θα του επέτρεπαν να γίνει ακόμα και ηγέτης τού ΚΚΕ, δεν αφήνεται να χαθεί μέσα στο μικρό και «στενό» ΚΚΕ. Φεύγει από το ΚΚΕ με τις ευχές των «δεινοσαύρων» και είτε πηγαίνει στα μεγάλα κόμματα ως έμπειρο «στέλεχος» είτε γίνεται ηγέτης μιας νέας «συνιστώσας».
Οι ίδιοι ΛΙΓΟΙ άνθρωποι, βρίσκονται σε ΟΛΕΣ τις δράσεις. Αν δηλαδή κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει τις ίδιες φάτσες είτε να κάνουν δράσεις υπέρ των διεμφυλικών είτε υπέρ των μεταναστών είτε εναντίον τού Μακεδονικού «Ζητήματος». Αυτοί αποτελούν το καταδρομικό «πρόσωπο» του ΚΚΕ και στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησαν τον «Εμφύλιο» υπό τη λογική που αυτός ξεκίνησε, και ήταν να «χτυπάνε» τον λαό.
Αυτοί λειτουργούν σαν μια «μέγγενη», την οποία το σύστημα τη χρησιμοποιεί ως παρακρατικό μηχανισμό, για να ελέγχει απόλυτα τον λαό σε περίπτωση που αυτός αντιδρά …Μια «μέγγενη», την οποία είδαμε σε πλήρη δράση στη εποχή των Μνημονίων. Αν οι κομμουνιστές τού συντηρητικού ΚΚΕ φύλαγαν με ρόπαλα τη Βουλή, η οποία ψήφιζε τα Μνημόνια, οι κομμουνιστές τού επιθετικού ΚΚΕ, ως «συνιστώσες» τού ΣΥΡΙΖΑ, έκαιγαν ανθρώπους στην Marfin. Λειτουργούσαν σαν «πένσα», έχοντας το ίδιο στόχο …Να ελέγξουν τον κόσμο, προκειμένου να μην παρεμποδιστούν οι Προδότες της Βουλής να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους …Τα πραγματικά αφεντικά τους αυτοί οι οποίοι πληρώνουν όλες τις «συνιστώσες» τού ΣΥΡΙΖΑ για τις δράσεις τους.
Το έγκλημα της Marfin ήταν εξ’ αρχής σχεδιασμένο από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι σχεδίασαν και το «ηρωικό» Πολυτεχνείο …Από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι «έστηναν» μέσα από τη Βουλή τους ροπαλοφόρους της Πλατείας Συντάγματος. Ήταν ένα έγκλημα πολύ κοντά στην Πλατεία και άρα στους «Αγανακτισμένους» και ήταν πολύ βίαιο για να το «αντέξουν» απλοί κι ανυποψίαστοι άνθρωποι, οι οποίοι απλά διαδήλωναν και δεν είχαν πείρα σε τέτοιου είδους προβοκάτσιες.
Σε αυτήν την «παράσταση» πρωταγωνιστούσαν οι «συνιστώσες» τού ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να εκτίθεται το ίδιο. Αυτές οι «συνιστώσες» είναι το βασικό δομικό του στοιχείο και το κύριο αμυντικό του «όπλο» …Είναι η δύναμή του και όχι η αδυναμία του όπως νομίζουν μερικοί. Είναι το μυστικό της «αρθρωτής» λειτουργίας του, που του δίνει τη δυνατότητα να εκτελεί τις πιο ακραίες αποστολές για τα αφεντικά του και να αμύνεται απέναντι στους εχθρούς του. Είναι το μυστικό αυτό, το οποίο του επιτρέπει να επεκτείνεται διαρκώς μέσα στην κοινωνία, εφόσον οποιαδήποτε νέα τάση ή ανάγκη προκύπτει στην κοινωνία την καλύπτει με μια νέα «συνιστώσα»
Μετά απ’ όλα αυτά μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο σημαντική ήταν η απόφαση του Τσίπρα να επιχειρήσει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα και τον λόγο που αντιδρούσαν οι σκληροί κομμουνιστές των «συνιστωσών». Ο κόσμος, επειδή δεν γνωρίζει τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών, δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που ήταν τόσο σημαντική η διαμάχη εκείνη και ποιο ήταν το διακύβευμά της. Αυτό όμως το καταλάβαιναν εκείνοι, οι οποίοι ήθελαν ανοικτά «χωράφια» για νέες δουλειές και νέες κονόμες. Το κόμμα βόλευε μόνον την ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ και άρα τον Τσίπρα και για τον λόγο αυτόν βγήκαν οι «συνιστώσες» στα «κάγκελα» να διαμαρτυρηθούν.
Μιλάμε για «δούλεμα», το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα «καπελώνουν» χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν «εξοντώσει» τους πάντες. Έχουν «κατακρεουργήσει» την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος …Μια «βουβή» γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τον λαό, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ νέος πολιτικός εκτός των κομμάτων. Όταν δεν «ανακυκλώνουν» τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, το μόνο που αφήνεται να «επιβιώσει» είναι ότι «παράγεται» από τις δικές τους φάρμες».
Να φανταστεί κάποιος ότι στο κατ’ εξοχήν παράδειγμα προδοτικής συμπεριφοράς των κομμουνιστών απέναντι στον Ελληνισμό, που είναι το Μακεδονικό «Ζήτημα», στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων βασικός ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής Θεοδωράκης, ο άλλοτε Υπουργός της Οικουμενικής τού Μητσοτάκη. Στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην προδοσία της Βουλής των Μνημονίων, βασικοί ομιλητές στα ακροατήρια των «αγανακτισμένων» ήταν μόνον κομμουνιστές …Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν τα «γατάκια» τής Μέρκελ …Ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος κλπ.. Καθημερινά εξανεμίζονταν συντάξεις και καταργούνταν εργασιακά δικαιώματα με υπογραφές κομμουνιστών και την «πίστωση» της αντίδρασης προσπαθούν να την αρπάξουν και πάλι κομμουνιστές τού ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Κανέναν δεν αφήνουν να πάρει «μερίδιο» δημοσιότητας για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τη δύναμη ή το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτήν τη συμμορία των πνευματικών «δολοφόνων».
Γι’ αυτόν τον λόγο και εξαιτίας αυτών των «πλατών» οι κομμουνιστές καθημερινά προκαλούν την κοινωνία . Γιατί αυτές είναι οι εντολές από το Βερολίνο. Είναι εντολή τού Βερολίνου να είναι προκλητικοί, για να «αποδεικνύουν» ότι είναι τόσο ισχυροί όσο θέλει η προπαγάνδα να τους παρουσιάζει, προκειμένου να φοβούνται οι πολίτες να επιχειρήσουν την αντίδραση. Καθημερινά στέλνουν μηνύματα στους Έλληνες ότι δεν τους υπολογίζουν και προπάντων ότι δεν τους φοβούνται. Λειτουργούν με σχέδιο σε κάθε περίπτωση.
Έβαλαν μπροστά τον Τσίπρα με μόνο προσόν τη νεότητά του – και βέβαια την απαράμιλλη ικανότητά του να λέει ψέματα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του – και από πίσω του «κρύφτηκε» όλη η παλιά «σαβούρα» τού ΚΚΕ.
Το θεώρησαν σίγουρο «χαρτί», γιατί θεώρησαν δεδομένο τον ανθελληνισμό του εφόσον ήταν ένα γνήσιο «γέννημα» του ΚΚΕ και της Πανσπουδαστικής και το «έπαιξαν» χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους βόλευε το κουτορνίθι, γιατί ανάμεσα στα πολλά που αγνοούσε είχε και άγνοια κινδύνου. Πίσω όμως απ’ αυτήν τη «βιτρίνα» τού νέου «επαναστάτη» κρύβονται σκληροί ΚΚΕδες. Πέντε-έξι άνθρωποι είναι οι νέοι μέσα σ’ αυτήν τη δήθεν Κυβέρνηση της Αριστεράς. Οι υπόλοιποι είναι παλαιοκομματικοί πολιτικοί τού αυθεντικού ΚΚΕ …»Δεινόσαυροι» του Jurassic park του Περισσού …Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, Βούτσης, Κουβέλης, Κοτζιάς, Φίλης, Παππάς ο πρεσβύτερος, Κατρούγκαλος …Οι ίδιοι δηλαδή που θα κυβερνούσαν αν το ίδιο το ΚΚΕ αναλάμβανε ποτέ την εξουσία. Αυτοί κι αν φέρνουν νέο «όραμα» για μια καλύτερη κοινωνία.
Αυτοί ανάλαβαν να «επιλύσουν» και το Μακεδονικό «Ζήτημα». Οι ίδιοι δηλαδή ανθέλληνες, οι οποίοι το δημιούργησαν εις βάρος της ιστορικής αλήθειας και των Ελλήνων, είναι αυτοί οι οποίοι ανάλαβαν να το επιλύσουν. Αυτοί, οι οποίοι γαλουχήθηκαν» στο ΚΚΕ τού Μπεναρόγια με το «δίκιο» των «Μακεδόνων», είναι αυτοί που ανάλαβαν να λύσουν το θέμα. Το είχαν «τάμα» να το λύσουν. Ο Τσιπρας με τα ελληνικά σε άψογη αμερικανική προφορά μας εξήγησε ότι ανάμεσα στα άλλα καθήκοντά του προς την πατρίδα ήταν και η επίλυση αυτού του «ζητήματος». Έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα και αυτό που του έμεινε για να «κλείσει» ως «λύτης» προβλημάτων ήταν το «Μακεδονικό». Αυτός και οι «πατερούληδες» που βρίσκονται πίσω του ανέλαβαν να διαχειριστούν την τεράστια αντίδραση του ελληνικού λαού …Οι μόνοι βέβαια που θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά με μεγάλο ρίσκο. Έξυπνος είναι ο σχεδιασμός των σιωνιστών με το ΣΥΡΙΖΑ
Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι οι κομμουνιστές δεν είναι τόσοι όσοι μέχρι τώρα φαντάζονταν. Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι «οι πολλοί μορφωμένοι κομμουνιστές» είναι ένας μύθος. Εδώ καλά καλά δεν βρίσκουν μερικά άτομα να τα υπουργοποιήσουν, αναγκαζόμενοι ν’ ανακυκλώνουν «δεινοσαύρους» ή να βολεύουν «σαχλοκούδουνα». Οι κομματικές τότε ανάγκες τού ΣΥΡΙΖΑ για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα ανάγκασαν πρόσωπα καλά κρυμμένα να εμφανιστούν σε κομματικά συνέδρια. Τα «σκουπίδια» απέκτησαν επιτέλους ονοματεπώνυμο και αναγκάστηκαν να βάλουν κουστούμια, για να δείξουν «πολλοί» στα κομματικά συνέδρια.
Το ΚΚΕ είναι οι «στρατευμένοι» ΠΑΜΕτζήδες, οι οποίοι είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι …και το ΣΥΡΙΖΑ είναι το ολιγομελές χαφιεδαριό των «συνιστωσών» και των ΜΚΟ, το οποίο το είδαμε σύσσωμο και αμήχανο στα συνέδριά του. Αυτές είναι όλες κι όλες οι δυνάμεις των κομμουνιστών …Ίδιες κι απαράλλαχτες από το 1946 …Ούτε δέκα χιλιάδες νοματαίοι. Δυνάμεις, που, όπως και τότε, δεν είναι ικανές ούτε για φασαρία σε καφενείο. Τόλμησαν τα παρτάλια να κάνουν αντισυγκέντρωση στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία και δεν μάζεψαν ούτε εκατό άτομα …Ούτε εκατό, επιστρατεύοντας τους διεμφυλικούς, τους Βαλιανάτους και μερικούς λαθρομετανάστες. Και όμως, παρ’ όλη τη θηριώδη διαφορά μεγεθών, τόλμησε ο Τσίπρας να χαρακτηρίσει τη μεγαλειώδη αντίδραση του λαού σαν «ετερόκλητο πλήθος» …Τόλμησε, γιατί πάντα θεωρεί ότι έχει πίσω του τη δύναμη της προπαγάνδας, τα χρήματα των σιωνιστών και την προστασία της Μέρκελ.
. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του έχουν φθαρεί σε απίστευτο βαθμό. Η περίφημη «πίστωσή» τους έχει «φαγωθεί» σε δευτερεύοντα θέματα της καθημερινότητας και το «ηθικό πλεονέκτημα» έχει εξανεμιστεί. ΟΙ κομμουνιστές φαίνονται πιο πολύ φασίστες από ποτέ. Τώρα φαίνεται όλη η αλήθεια τού κομμουνισμού και στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει καταδικαστεί ο κομμουνισμός και να αντιμετωπίζονται οι κομμουνιστές σαν «χολέρα» και εδώ στην Ελλάδα να παριστάνουν τις ιερές «αγελάδες» …Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και μάλιστα με ένα ΚΚΕ που έχει στην «πλάτη» του έναν κατά παραγγελία Εμφύλιο; …
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα αποκάλυψε όλα. Βγήκε όλη η κομμουνιστική «σαβούρα» στην πολιτική επιφάνεια …Όπως πλημμυρίζει ένας βόθρος και όλα τα λύματα επιπλέουν στα βρομόνερα. Αυτό έπαθαν οι χρηματοδοτούμενοι χαφιέδες τού Σόρος και των υπόλοιπων σιωνιστών. Έπρεπε ο κόσμος να δει με τα μάτια του τους Σταθάκηδες, τις Φωτίου, τους Μπαλαούρες κλπ., για να καταλάβει πόσο «σαβούρα» είναι …Πόσο εξουσιομανείς, βολεψάκηδες και ψεύτες είναι όλοι τους. Όλοι όσοι μια ζωή και εκ του ασφαλούς – «πουλούσαν» ανέξοδο «ιδεαλισμό» και «ευαισθησία» κλπ., μόλις έπιασαν την εξουσία, έγιναν «ρεαλιστές» …Οι «αλτρουιστές», που μέχρι και επιδόματα ανέργων έχουν εισπράξει.
Αποκαλύφθηκαν ΟΛΟΙ τους …Σε κάθε πόλη και χωριό, εφόσον η αλλαγή στρατηγικής των σιωνιστών εξέθεσε τους κομμουνιστές χαφιέδες τους. Στην ανάγκη τους να βρουν στελέχη για τις εκλογές, μετέτρεψαν τους μυστηριώδεις κρυπτοκομμουνιστές σε καραγκιόζηδες φανερούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Οι κολοσσιαίες ανάγκες ενός κυβερνητικού σχήματος τους αποκάλυψε όλους. Δεν μπορείς από το 3%, που διεκδικούσε η «Αλαβανοσυμμορία», να μαζεύεις 30ντάρια για να κυβερνήσεις …Δεν έχεις καν το πολιτικό προσωπικό να «καλύψεις» επιφανειακά το «σύστημα-ΠΑΣΟΚ». Εξαιτίας αυτής της ανάγκης «ξεζούμισαν» ακόμα και το ΚΚΕ και βρέθηκαν ότι είναι ελάχιστοι …Πιο λίγοι και απ’ ότι οι ίδιοι φαντάζονταν…

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :