Η Ελλάδα λέει θα ξεκινήσει να φτιάχνει drone για το στρατό ! Μάλιστα… όπα όμως περίμενε , να σου πώ εγώ τι παίζει !

Λοιπόν .. το να φτιάξεις ντροουνάκι μικρο σαν κ αυτο που είναι στην φωτο και δώσανε και καλά στην εταιρία για πρώτη φορά άδεια να ξεκινήσει να τα φτιάχνει δεν λέει και κάτι …δεν μας έχω για τόσο λίγους τους ελληνες που να μην μπορούμε να φτιάξουμε παπάδες άμα θέλουμε…Η μαγκιά όμως να φτιάξεις ένα σε μεγάλο μέγεθος 5-6 μέτρα μήκος ..ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ 2 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ VARVATUS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ? ..αλλά τι λέω , εδώ θα αγοράσουν κάτι μαλακίες απ το AMERIKA που θα ρίχνουν στρακαστρούκες , και θα κονομήσουν οι ειδικοί ??  πολιτικάντηδες … τι να δώσουν και λεφτά για έρευνα ?
 Έτοιμο φαΐ εμείς εδώ , και το λάδωμα κατευθείαν στην μπανγκα του ceyman isl !!! αμ πώς !!!

ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ Η ΔΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΘΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ..ΤΟΥΡΚΙΑ;;

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Η Ελλάδα λέει θα ξεκινήσει να φτιάχνει drone για το στρατό ! Μάλιστα… όπα όμως περίμενε , να σου πώ εγώ τι παίζει !

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!!

  2. έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Comments are closed.