ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας προδίδει. Όχι βέβαια ότι δεν το ξέραμε.  Ο Μητσοτάκης είχε υπογράψει (ως φιγουρατζής) νόμπελ φιλοξενίας για τους λάθρο και συνεχάρη και ΜΚΟ στην πλ. Βικτωρίας. (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο κ κάποια αδελφή του. Έχει ειδικότητα η οικογένεια να εξυπηρετεί συμφέροντας κ να κερδίζει.) 

Τον φέραμε όμως για  να φύγει  ο μεγαλύτερος καταστροφέας  λεηλάτης  Τσίπρας. Όχι από εκτίμηση

 Πήγε να μας κάνει φιγούρες με την  οικογένειά του τις πρώτες μέρες (λες και μας ενδιαφέρει η οικογένεια του καθενός και αυτό που δείχνει)

Μετά μίλαγε γλώσσες για επίδειξη (που μιλούν όλοι οι ναυτικοί)  και τελικά έχει τα ίδια αφεντικά με τον καθυστερημένο Τσίπρα.

 Ένα ακριβοπληρωμένο  από εμάς είναι για τις δυσλεξίες του και για τα πτυχία του  (εμείς με κρατικό χρήμα τον σπουδάσαμε. Δεν έχει ικανότητες). Από του Τσιπρα βέβαια πολύ περισσότερες, αλλά αυτός κοντά στον Μ.Ο. είναι.

Έχει πέσει πολύ χρήμα επάνω του.  Αν είχε άλλον πατέρα δεν θα δούλευε ούτε σε μπαρ.

Αυτός ο πατέρας  κανόνισε οικονομικά κ άλλα ώστε τα Μ.Ο παιδιά του να φανούν με πτυχία και δεξιότητες χωρίς να έχουν ιδιαίτερο μυαλό.

Κάνει κ αρκετά λάθη όταν μιλαει ελληνικά (με τόσο κρατικό χρήμα, ούτε ένα παιδί από χωριό δεν τα κάνει. Είπε προχθές εξ απόστασης. Λάθος. Η εξ αποστάσεως είναι το σωστό η από απόσταση. Η πρόθεση εξ συντάσσεται με τρίτη κλίση) 

Τι κάνουμε εμείς τώρα; Τον πιέζουμε όσο μπορούμε να μην αλλοιώσει τη χώρα μας. Εκφυλίζει τα πάντα. Το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η συνέχεια του Τσιπρα σ αυτά ,για αυτό τον φερανε.

Εμείς  που δεν έχουμε συμφέροντα ούτε  με αυτόν ούτε από το κράτος αλλά βασιζόμαστε στις δεξιότητες μας και στην εργατικότητα μας, βάζουμε πρώτα τη χώρα μας.

Όσοι είναι μέσα στο κόλπο Μητσοτάκη είναι εχθροί της πατρίδας  μας ένα  κακό προσωπικό μας που πληρώνουμε και πάει ενάντια στα εθνικά  μας συμφέροντα

 Δεν αλλοιώνουμε τη χώρα μας. Δίνουμε αγώνα . Μας κοροϊδεύουν όλοι στο κόλπο, από βρώμικους δημοσιογράφους που τους λένε πρόσφυγες ενώ είναι λαθρο,  εως υπουργοί. Σιχάματα

Η Ντόρα λεει ψέματα επειδή βλέπει  τον κόσμο εξαγριωμένο. Μη την πιστεύετε. Είναι αυτή που ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ευρω. Λέει μπροστά αλλα κ πίσω άλλα. Πως θα βγάλει για τα παιδιά της και τόσα εγγόνια τους να τους πληρώσει τα Χάρβαρντ ακομα και καθυστερημένα  να είναι; Από την εργατικότητα της, η από τη δουλειά της; Απλά από τα ψέματα για να κερδίσει κονδύλια και τις δημόσιες σχέσεις. 

ΥΓΓια μερικούς αστοιχείωτους που λένε ότι οΣαμαρας άνοιξε τα σύνορα

Τα σύνορα ΔΕΝ τα ανοίγει ο υπουργός Εξωτερικών. Ξυπνάτε! Τα σύνορα τα άνοιξε η Αλβανία όταν έπεσε το καθεστώς Ραμίζ Αλία, μήνες ΜΕΤΑ που έφυγε ο Σαμαράς απο το υπουργείο! Ξυπνάτε! Και τα σύνορα που άνοιξαν μετά το Σαμαρά δεν τα έκλεισε κανείς στη συνέχεια! Ξυπνάτε. Τα σύνορά μας ΕΚΛΕΙΣΑΝ όταν ήλθε ο Σαμαράς το 2012. Και τον έρριξαν για να τα ξανα-ανοίξουν το 2015! ΞΥΠΝΑΤΕ!

αναγνωστης

loading...