Ο Πάνος Καλίδης είπε για την ομοφυλοφιλία Μακριά από μας..και ο Μουτσινάς Θίχτηκε και τον κράζει !

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τους ομοφυλόφιλους
Ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά όχι κατά των ομοφυλόφιλων.

«Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.  Παρακάτω διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι.

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου.

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.

Μετά τα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης για την ομοφυλοφιλία, πολλοί διάσημοι Έλληνες ξέσπασαν κατά του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω μήνυμα.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω… Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

Διαδικτυακός του φίλος διαφώνησε με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και έσπευσε να του στείλει μήνυμα. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής μέσω InstaStory το μήνυμα που έλαβε, έγραφε: «Όλοι εσείς που είστε λίγο διαφορετικοί, έχετε ψυχολογικά και είστε παιδιά χωρισμένων γονιών μεγαλωμένοι με λάθος πρότυπα. Πρέπει να το παραδεχτείτε. Κανείς δεν σας το απαγορεύει να είστε ότι θέλετε. Απλά μη βγαίνετε και φωνάζετε και κάνετε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι γιατί δεν είστε. Φυσιολογικό είναι κάτι που αποδίδει καρπούς από τη φύση του. Εσείς καρπούς δεν μπορείτε να αποδώσετε παρά όταν πάτε με το έτερο φύλο. Οπότε είστε λάθος». Μάλιστα, σχολίασε στο στιγμιότυπο: «Ελλάδα 2019».

loading...