Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Σε εξέλιξη η Β΄ φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ». Ας το ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί !


Δείτε την αλήθεια κατάματα ΕΛΛΗΝΕΣ , τολμήστε , για τη ζωή που σας απέμεινε , για την ζωή των παιδιών σας , για το μέλλον τους και τα όνειρα τους .Η  Πατρίδα μας – καιρό τώρα - δεν είναι χώρα αλλά , χώρος . Δεν ορίσαμε και δεν θα ορίσουμε ποτέ  την οικονομία μας , δεν ορίζουμε την Κυριαρχία μας , δεν ορίζουμε το μέλλον μας . Έχουμε εκχωρήσει την αυτονομία μας στις συμμαχίες και σε άλλων  οράματα  , τάχα , για ασφάλεια ,εκμετάλλευση και ευημερία που ΘΑ έρθει ..κάποτε .

Ό,τι μπορεί στο μικρόκοσμό του ο καθένας μας  να εξασφαλίσει , είναι προσωρινό και σκόπιμα δοσμένο .

Τράπεζες , Λιμάνια και Αεροδρόμια – γη και ύδωρ –  δεν είναι Ελληνικά «δεν πατάμε σε Ελληνικό έδαφος » και με επιμέλεια μας τα κρύβουν  . Μιλάνε Ελληνικά , αγωνιούν τάχα για την Ελλάδα αλλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ούτε στην ψυχή , ούτε στην καρδιά , ούτε στη νόηση . Κι όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις , σε έχουν ¨φτιάξει έτσι ¨ ώστε να επιλέξεις αυτό που θέλουν για να διαιωνιστούν και να νομιμοποιηθούν . Με συνεχείς «επαναλήψεις» σ έχουν παραλύσει και σ έχουν φέρει σε κατάσταση «νιρβάνας» για να θεωρείς μάταιο να αντισταθείς και μόνο … να ελπίζεις.

Η Ελλάδα , εξαφανίζεται από το Χάρτη , όπως και η Κύπρος . Η αντικατάσταση πληθυσμών είναι στο αποκορύφωμά της . Συγκεκαλυμμένη πίσω από τα ανθρώπινα δικαιώματα της Πολυπολιτισμικότητας , τις δήθεν αγωνίες για το δημογραφικό και το προσφυγικό, έχει τις συνέπειες ενός Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου . Δεν χρειάζεται  πια Πόλεμος  που κοστίζει, ο φόβος του Πολέμου και η επιβολή δια της ισχύος , είναι υπερ- αρκετά .

Ένα χρέος όμως , ένα καθήκον που κουβαλάνε και θα κουβαλάνε κάποιοι πάντα στους αιώνες τους Ελληνισμού ΜΠΟΡΕΙ να τους χαλάσει τα σχέδια .

Οι ΦΥΛΑΚΕΣ είναι παντού . Στην Ορθοδοξία μας , στις παραδόσεις μας , στα ήθη και τα Έθιμά μας , στις αξίες και στα ιδανικά της φυλής μας , στο άσβεστο Ελληνικό Πνεύμα, στην Ιστορία μας , στα όσια και ιερά μας , στα σύμβολά μας , στην Ελληνική μας συνείδηση … στα μάτια ενός μικρού παιδιού , στα βάθη της ψυχής σας .

Το μόνο που χρειάζεται είναι , να ξυπνήσουν περισσότεροι ΦΥΛΑΚΕΣ  να πιστέψουμε ότι μπορούμε , να νιώσουμε την ανάγκη αλλά , και το φόβο της ανυπαρξίας .

Το μόνο που χρειάζεται για αρχή , είναι ένα ΟΡΑΜΑ να μας συντονίσει σ ένα υπαρξιακό μας σκοπό . Αναπτύσσοντας ΟΛΟΙ μαζί  αυτήν τη δυναμική , θα δούμε έκπληκτοι …. « το σύμπαν να μας ευνοεί » .Πιστέψτε το !!

Στην Α΄ φάση τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ »  στόχος – η υλοποίηση του οποίου συνεχίζεται  - είναι η μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και η Είσοδο του ¨κρατιδίου¨ της Ευρωπαϊκής Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη στην ΕΕ αρχικά και μετά …  σε κατάσταση  ενσωμάτωσή της με την μητέρα Ελλάδα

Ως καταλυτική ημερομηνία για να μπει σε ¨μη ανεπιστρεπτή τροχιά ¨  η γεωπολιτική αυτή εξέλιξη , είναι ο Σεπτέμβριος του 2023 , με τους εορτασμούς δηλαδή για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της τουρκικής Δημοκρατίας (1923-2023).

Θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές τέτοιες αλύτρωτες πατρίδες . Πόντος , μεγάλη Ελλάς,  Σμύρνη κι όλες οι αλησμόνητες και  χαμένες πατρίδες .Τα μικρασιατικά παράλια και ο Πόντος αποτέλεσαν κοιτίδες του ελληνισμού  από τον 9ο αιώνα π.Χ., ενώ ολόκληρη σχεδόν η ενδοχώρα της Μικράς Ασίας κατοικήθηκε από Έλληνες ήδη από τον 2ο αιώνα π.Χ.

Η Ιστορία θα ξαναγραφτεί στην πραγματική της διάσταση.

Αυτή η στρατηγική – όπως στην Κωνσταντινούπολη - εφαρμόζεται ήδη και για τη Βόρεια Ήπειρο – ως διοικητικά αυτόνομη περιοχή να συνδεθεί αρχικά στην ΕΕ – και για τα «ΣΚΟΠΙΑ» , το νέο όνομα των οποίων  «Βόρεια Μακεδονία » , θα πυροδοτήσει εσωτερικές διασπαστικές τάσεις μόλις εξασθενίσει η δυναμική του μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια .Σύντομα , αφού η Τουρκία απομακρύνεται από την Δύση  έχοντας πέσει σε μια αδιανόητη παγίδα .

Όλοι πλέον διαπιστώνουμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών , είναι απορριπτέα και από εμάς και από τους «Σκοπιανούς» . Η παρακαταθήκη αυτή που μας επέβαλαν κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι»  , μόλις γίνει αισθητό – σύντομα - ότι οι γεωπολιτικές συνθήκες που στήριξαν τη σκοπιμότητά της , έχουν αλλάξει εκ βάθρων , θα μετατρέψουν την εσωτερική κατάσταση στο κρατίδιο αυτό – έτσι και την ίδια τη συμφωνία – σε … φυτίλι μας.

Οι κατά τόπου πολιτικοί είναι ανίσχυροι να επηρεάσουν τις κοσμογονικές γεωπολιτικές εξελίξεις . Απλά  ,προσαρμόζουν τις κοινωνίες και παίζουν επικοινωνιακά .

Στην παρούσα , Β΄ φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» επιθυμούμε όμως να κάνουμε γνωστό και το ΟΡΑΜΑ που θα μας απεγκλωβίσει από την ιστορική μέγγενη  . Ο στόχος που θέτεις , ορίζει τα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις αλλά  και το , μέχρι που θα φτάσεις . Εάν στόχος μας ως Κράτος είναι να βγούμε από τα μνημόνια και την εποπτεία τα επόμενα 60 χρόνια  , αντιλαμβάνεστε μέχρι που μας πάνε και που θα καταλήξουμε , όταν γύρο μας , όλα αλλάζουν.

Αυτό πρέπει να «σπάσει» ΤΩΡΑ υλοποιώντας το σχέδιο αναβίωσης της Ελληνικής Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας και ενεργοποιώντας τη δυναμική της . Η λύση στο πρόβλημα είναι εκτός προβλήματος .

Πως ;

«Αναζήτηση Πρωθυπουργού » για το Ελληνικό Έθνος ( η ψήφος της ομογένειας βοηθάει ) . Η Ελλάδα είναι η μοναδική περίπτωση στην Παγκόσμια Ιστορία που από Έθνος έγινε Κράτος , έτσι – υπό τις παρούσες  εξαρτήσεις του Ελληνικού Πολιτικού συστήματος , που θέλει και ορίζει την Ελλάδα ως κράτος  αλλά , επαρχία της ΕΕ και ελεγχόμενη από τοποτηρητές μεγάλων δυνάμεων  -  η θεσμική λειτουργία μιας ΕΘΝΙΚΑ αποδεκτής προσωπικότητας στους απανταχού Έλληνες , θεωρούμε ότι θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μας αφού , θα ενεργοποιήσει ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ να λειτουργήσει ΕΠΙΣΗΜΑ  ως ένας οργανισμός . Οι προσωπικότητες αυτές ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ήδη έχουν ενεργοποιηθεί , σε Αμερική , Καναδά ,  Αυστραλία , Νότια Αφρική ,Ρωσία , Κωνσταντινούπολη και Αλβανία .

Δέον να επισημανθεί ότι ,το «φρενάρισμα» της Τουρκικής Προκλητικότητας που θα διαπιστώσουμε , οφείλεται σε  Έλληνες που ζουν στη Ρωσία οι οποίοι  ανέδειξαν την διαπίστωση πως , η προκλητικότητα της Τουρκίας σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα , βοηθάει στη διάσπαση της Ορθοδοξίας και αποβαίνει σε βάρος της Εκκλησίας .

Με επιστολή μας στον Πρόεδρο Πούτιν του δείξαμε  ότι , «ενθαρρύνοντας την Τουρκία βγάζει τα μάτια της Ορθοδοξίας »

Μια άλλη προϋπόθεση είναι , να αναπτύξουμε ΟΛΟΙ την ικανότητα , να εντοπίζουμε και να αναγνωρίζουμε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους , όλους εκείνους  που δεν έχουν Ελληνική Συνείδηση και να του στέλνουμε … στην «κάλαθο των αχρήστων »

Ιδού τα «γυαλιά» για να τους εντοπίζουμε:

Τουρκόφιλος .Αυτός που ανάγει και προβάλει τις λογικές εκείνες που , είτε δικαιολογούν τις σε βάρος της Ελλάδας  προθέσεις της Τουρκίας , είτε στηριζόμενος σε απόψεις περί ¨νέας εποχής ¨ ,¨ ανοικτά σύνορα  ¨ , ¨ συνεργασίες και συμμαχίες ¨, ¨μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης¨ , ¨αμοιβαία υποχώρηση¨ , ¨κοινό όφελος ¨κ.α , ΑΠΕΧΕΙ ή αποφεύγει να θέσει κόκκινες γραμμές  στα Εθνικά ζωτικά μας συμφέροντα .

Τουρκολάτρης .  Αυτός που προβάλει και επισημαίνει τις στρατιωτικές δυνατότητες της Τουρκίας , την παρουσιάζει ως βασικό γεωπολιτικό παίκτη , προβάλει τα Τουρκικά δρώμενα κατά προτεραιότητα ,  θεωρεί τετελεσμένο ότι η Τουρκία κάτι θα πάρει στο τέλος με αυτό ή με εκείνο που κάνει  , θαυμάζει τους ελιγμούς της , και άλλα παρόμοια .

Κενός Έλληνας . Είναι , τόσο αυτός που θεωρεί ότι οι Έλληνες και η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να ενσωματωθεί – μέσα από την Πολυπολιτισμικότητα (multiculturalism) ή εξαιτίας της ανάγκης για συμμετοχή σε Ενώσεις -  σ ένα ευρύτερο  έθνος , χάνοντας – αναπόφευκτα - τα βασικά της χαρακτηριστικά και ιδιότητες , όσο και εκείνος που δεν εκφράζει ποτέ συναισθηματισμό  όταν αναφέρεται  ή  ¨συναντά ¨ ό,τι συγκροτεί ως βασική δομή και χαρακτηριστική ιδιότητα τον Ελληνισμό .

Ψευτοέλληνας : Αυτός που καίτοι φέρει την Ελληνική Ιθαγένεια – υπηκοότητα , δεν ενστερνίζεται , ήθη , έθιμα και παραδόσεις , αξίες και δανικά , Ιστορία και δεν έχει Ελληνική συνείδηση . Θεωρεί τον εαυτό του πολίτη του κόσμου που έτυχε να ζει στην Ελλάδα ως γεωγραφικό χώρο και απλά διαχειρίζεται ότι Ελληνικό του προσφέρεται .

Ανθέλληνας . Αυτός που τάσσεται εναντίον του ελληνικού έθνους ιδεολογικά  και  εκφράζει σε κάθε ευκαιρία εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα και τους Έλληνες

Κρυπτανθέλληνας : Αυτός που επιφανειακά υπερασπίζεται το Ελληνικό Έθνος και την Ελλάδα ως Κράτος  , εν κρυπτό όμως υλοποιεί ή εγκρίνει ενέργειες σε βάρος  των ζωτικών της χαρακτηριστικών ή υπέρ του , βάζοντας έτσι το συμφέρον άλλων ή ιδίου , πάνω από τα ζωτικά Ελληνικά συμφέροντα και την ανάγκη να διατηρηθεί ο Ελληνισμός  .

Μισέλληνας . Αυτός που μισεί ή εχθρεύεται τους Έλληνες ως Έθνος και Ιστορία , την Ελλάδα ως - Πατρίδα - Χώρα - Κράτος - Πολιτεία και αποζητά δυνατότητες να στραφεί εναντίων της .

Ξενόδουλος Έλληνας .  Ο συνειδητά , ψυχικά υποταγμένος σε δυνάμεις που θεωρεί ανώτερες από αυτές που έχει ταχθεί να υπερασπίζεται . Βασική του μέριμνα είναι να ικανοποιεί συγκεκαλυμμένα και έντεχνα τα συμφέροντα των δυνάμεων αυτών και να διατηρείται στην θέση εκείνη  , που του επιτρέπει να πράττει τούτο . Έχει υπαρξιακή ανάγκη να δρα έτσι  όπερ σημαίνει ότι πάσχει από ψυχική νόσο .

Ανενεργός Έλληνας Πολίτης . Αυτός που έχει ¨καταπλακωθεί¨ από τη καθημερινότητα , δεν πιστεύει ‘ότι κάτι θα αλλάξει , ότι , ό,τι κι αν κάνει είναι μάταιο  και απλά αποδέχεται την μοίρα του .

Υποταχτικός Έλληνας . Αυτός που ελέγχεται από , δόγματα του Σοκ και τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης όπως (την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων - την τεχνική της υποβάθμισης - τη στρατηγική της αναβολής (Σαλαμοποίηση) - τη τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική για να διαμορφώσεις την άποψη που θέλεις στον αναγνώστη, ακροατή -την τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή – τη τεχνική να επισκιάζεις σημαντικά θέμα με τάσεις διασκέδασης , κ.α

Αφήστε λοιπόν τα πάσης φύσεως γεωπολιτικά και μη ,  τρίγωνα διαπλοκής στον Κόσμο τους . Οι λαοί γράφουν την Ιστορία και οι Έλληνες , την ιστορία για όλους ..για άλλη μια φορά .

Το μυστικό γι αυτό, είναι η δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα σε κάθε Ελληνική ψυχή .

Σημ: Το 1855 ο Τσάρος Νικόλαος Α’ άκουγε τον Βρετανό Πρέσβυ να θέτει την απαράβατη ντιρεκτίβα: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη»

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :