Επιστολή της Β. Θάνου στον Ι. Λιανό – Τι απαντά στην πρότασή του για παράδοση – παραλαβή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Είτε ως «υποκριτική επίφαση κοινωνικής ευγένειας», εκ μέρους της , είτε «ως δήθεν από μέρους μου «αποδοχή και νομιμοποίηση» του διορισμού σας», θεωρεί η Βασιλική Θάνου
πως θα ερμηνευόταν η αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους του νέου Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, να παρευρεθεί στην τελετή παραλαβής παράδοσης των καθηκόντων του.

Η κα Θάνου αναφέρει στην επιστολή πως «για λόγους νομικούς και ηθικούς, είμαι υποχρεωμένη να προσβάλω, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφού η θέση στην οποία διορισθήκατε, κενώθηκε, εξ αιτίας της παράνομης έκπτωσης εμού, του προηγούμενου Προέδρου».

loading...

3 thoughts on “Επιστολή της Β. Θάνου στον Ι. Λιανό – Τι απαντά στην πρότασή του για παράδοση – παραλαβή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

  1. Καλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει και τι ζητά αυτή η κυρία , μέχρι χθες ήταν πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου τελείωσε η υπαλληλική της σταδιοδρομία και όπως όλοι μας παίρνουμε την σύνταξή μας μεγάλη μικρή δεν έχει σημασία, πάμε στο σπίτι μας, τώρα αυτή η κ. τι ζητά να επανέλθει ; επειδή πάσχει από το σύνδρομο της εξουσίας , τα ίδια έκανε και εν ενεργεία, προσπάθησε με κάθε τρόπο και μέσον να παραβιάσει κάθε νόμο και ηθική προκειμένου να παραμείνει στην θέση της άλλα δύο χρόνια , στα αλήθεια θεωρεί τον εαυτόν της αντικατάστατο , κυρία μου αφήστε τους νέους μας που έχουν ποιο πολλά προσόντα και ιδέες από σας να πάρουν τα ινία αυτού του τόπου μήπως και δούμε άσπρη μέρα , γιατί από σας και την γενιά σας και την γενιά μας το μόνο που προσφέραμε σε αυτόν τον τόπο και στους νέους μας κατά πλειονότητα πολλή πόνο και προσφυγιά . κυρία μου μην ΑΥΤΟΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΘΕ ΑΛΛΟ …….

  2. ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΑΥΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΕΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.

Comments are closed.