Το Μπιλιάρδο Στην Ελλάδα Σήμερα – Οι Άγνωστες Επιτυχίες Των Ελλήνων Παιχτών – Βίντεο

Μόνο οι μυημένοι γνωρίζουν -δυστυχώς- τις επιτυχίες των Ελλήνων στο γαλλικό μπιλιάρδο.

Πολλοί το έχουν ακόμα στο μυαλό τους ως “καφενειακό” παιχνίδι, ενώ αυτό έχει εξελιχθεί σε ένα ευγενές άθλημα.

Η Ελλάδα έχει βγάλει παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητές Ευρώπης και στους άντρες αλλά και στους έφηβους. Κι όλα αυτά, όχι στο παρελθόν, αλλά τώρα που μιλάμε… Πρωταθλητής Ευρώπης νέων αντρών 2019, είναι ο 16χρονος Δημήτρης Σελεβεντάς. (φωτό κάτω)

Ο Φίλιππος Κασιδόκωστας, τα έχει πάρει όλα (και ως έφηβος) Επίσης, οι Πολυχρονόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κοκόρης, διαπρέπουν στο διεθνές στερέωμα του γαλλικού τρίσποντου μπιλιάρδου.
Αν αναλογιστεί κανείς, ότι οι παραπάνω επιτυχίες έρχονται από έναν αριθμό 300 παικτών-αθλητών μόνο, σε όλη την Ελλάδα, αν μη τι άλλο, θα καταλάβει πως υπάρχει ταλέντο εδώ…

Το MATI GR, θέλοντας να θυμίσει το γαλλικό μπιλιάρδο στους Έλληνες, -που το ξέχασαν από τότε που έκλεισαν τα παλιά μαγαζιά, τα σφαιριστήρια όπως λέγονταν-, θα ενημερώνει για τα τεκταινόμενα του υπέροχου αυτού αθλήματος.

Το γαλλικό μπιλιάρδο μπορεί να σου προσφέρει στιγμές μαγείας! Σαν αυτές που θα δεις στα βίντεο…

Το γαλλικό μπιλιάρδο είναι… τέχνη. Θέλει φαντασία, ικανότητα και τεχνική. Πολλή τεχνική.

Το γαλλικό τρίσποντο μπιλιάρδο είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα τα είδη. Γι’ αυτό και είναι υπέροχο.

Παρακάτω θα δείτε τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης,Φίλιππο Κασιδόκωστα, που πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2019, κατέκτησε το πρώτο διεθνές κύπελλο PBA στην Κορέα.
Επίσης, θα δείτε και τον πρωταθλητή Ελλάδος 2019 Νίκο Πολυχρονόπουλο να πετυχαίνει μεγάλο σερί.
Και για το τέλος, αφήσαμε τον “μπιλιαρδάνθρωπο” Γιώργο Σακκά, σε έναν αγώνα από το παρελθόν, όπου κέρδισε τον πλέον παγκόσμιο πολυνίκη του τρίσποντου μπιλιάρδου, τον τεράστιο Κόλεμαν.

Απόλαυσέ τα:

https://mati-gr-news.blogspot.com/2019/08/mpiliardo-elladas.html

loading...

2 thoughts on “Το Μπιλιάρδο Στην Ελλάδα Σήμερα – Οι Άγνωστες Επιτυχίες Των Ελλήνων Παιχτών – Βίντεο

  1. Aμα δεις παιχτη επαγγελματια εννοειται να παιζει μπιλιαρδο φορωντας δερματινο γαντακι για να μη παθει βαβα το ''χελακι ''του απο την στεκα αστο καλλυτερα

Comments are closed.