Θύμα ληστείας στην πλατεία Συντάγματος έπεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Απόστολος Αβδελάς!


Θύμα ληστείας έπεσε στην Αθήνα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Θεσσαλονίκης της "Ελληνικής Λύσης", Απόστολος Αβδελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, το απόγευμα της Παρασκευής (30.8.2019), την ώρα που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ενώ βρισκόταν στην Αθήνα και ολοκληρώνοντας τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις, πήγαινε να πάρει ταξί προκειμένου να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο, ένας άγνωστος του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του και προσπάθησε να του βγάλει, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός του, επιχείρησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα.

Οι δύο άγνωστοι κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα του κ. Αβδελά, η οποία είχε μέσα προσωπικά έγγραφα μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και προσέτρεξε στο συμβάν, ενώ ταυτόχρονα τον βοήθησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και να προλάβει την πτήση του.

Έγιναν μηνύσεις από την πλευρά του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», ενώ οι δύο άγνωστοι έγιναν κυριολεκτικά «καπνός».

πηγή: thesstoday.gr
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. Τέτοιες ειδήσεις μάλιστα!.... τέτοιες!.... άντε με το καλό καί άλλες ληστείες σε άλλους προέδρους καί αντιπροέδρους της βουλής!........., όχι μόνο στον λαουτζίκο!........... ...Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΛΟΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΡΕΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΡΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O BUSS ΚΥΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ'' ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ? ΡΕΕ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΩΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή