ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ;

Γράφει η Άννα Πασχαλίδου

Από τους προδότες χαίρι δεν έχουμε! Αν θέλουμε να σωθούμε , να σώσουμε τις περιουσίες μας τα παιδιά μας την πατρίδα μας πρέπει να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας! 

Φτάνει η μίρλα από το πληκτρολόγιο! Πρέπει να σηκωθούμε να βγούμε στους δρόμους να ενωθούμε. Γνωστοί, γείτονες, φίλοι, συγγενείς όλοι, πρέπει να ενωθούμε σε έναν κοινό σκοπό.


Να σώσουμε αυτά που μας ανήκουν!


Πέρα από κόμματα χρώματα πιστεύω! Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τις ζωές μας για το μέλλον μας εκτός και αν σας έχει κατακυριεύσει η ηττοπάθεια, όπως πχ και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, αυτοί έχουν το πεπόνι αυτοί και το μαχαίρι! 

Αυτοί κόβουν και ράβουν κλπ. Όμως δεν είναι έτσι φίλοι μου! Εμείς τους δίνουμε εντολή, εμείς εξουσία, εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός! 

Εκτός και αν νομίζετε ότι θα σωθείτε αν παραδοθείτε αμαχητί! Κανείς και ποτέ όμως δεν κέρδισε οτιδήποτε χωρίς αγώνες, χωρίς να δώσει μάχες! 

Εχουν παραδώσει την πιό ιστορική περιοχή της χώρας μας που είναι παγκοσμίως γνωστή για το ότι είναι γενέτειρα του Μ. Αλεξάνδρου, σε γύφτο σλαβόφωνους, που ντροπιάζουν και μόνο που χρησιμοποιούν την λέξη Μακεδονία! 

Έχουν παραδώσει γή, ύδωρ και αέρα σε βάνδαλους λεηλατητές που προσπαθούν να πάρουν ότι πολυτιμότερο υπάρχει στην χώρα μας! Έχουν επιτρέψει την ανεξέλεγκτη είσοδο, Αφροαφγανο-πακιστανο-ιρακινών τζιχαντιστών και όχι μόνο και εμείς γκρινιάζουμε και κλαίμε την μοίρα μας από το πληκτρολόγιο! 

Και θα πώ το γνωστό του Κολοκοτρώνη! Που είναι ωρέ οι Έλληνες; Και εγώ αναρωτιέμαι! Κανείς δεν έμεινε σαν τον Κολοκοτρώνη, σαν τον Καραϊσκάκη; Ας μην πάω στους αρχαίους γιατί θα είναι τεράστιες οι απαιτήσεις! 

Τι γίναμε τελικά; Ευρωμαζόχτες; Για πόσο θα προσκυνάμε τα κωλόχαρτα τους που μας τα παίρνουν στο δεκαπλάσιο πίσω; Άι σιχτίρ πιά, άντε να σηκωθούμε να βγούμε στους δρόμους, με τα αυτοκίνητα μας, με τα τρακτέρ μας, με τα μηχανήματα μας, να κλείσουμε τα σύνορα μας , μόνοι μας, να τα περιφρουρήσουμε από θάλασσα αέρα ξηρά! 

Να πάμε στην Αμφίπολη να δείξουμε το σθένος μας να τιμήσουμε τους ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ που βρίσκονται εκεί, δηλαδή τον Μ. Αλέξανδρο και όλη του την οικογένεια, να απαιτήσουμε την ανάδειξη του μνημείου του μεγαλύτερου παγκοσμίως στην ιστορία του Μ. Αλεξάνδρου! 

Να απαιτήσουμε να μας επιστρέψουν τα 3 φορτηγά με τα κλεμμένα της Αμφίπολης, τον θησαυρό όχι μόνο της Αμφίπολης, αλλά όλης της Μακεδονίας, ήτοι της Ελλάδας! loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :