Εφιαλτική ανάλυση διεθνών ινστιτούτων: «Έρχεται αιματοχυσία στα Βαλκάνια λόγω Αλβανών» – Το σχέδιο για την ίδρυση ισλαμικής χώρας

Τα Βαλκάνια είναι η περιοχή  με την υψηλότερη συγκέντρωση ξένων μαχητών που επέστρεψαν από τη Συρία και το Ιράκ, όπου πολέμησαν για τους Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι μυστικές υπηρεσίες σε Ευρώπη και  Αμερική έχουν τεθεί σε συναγερμό εδώ και καιρό, διότι  χιλιάδες τζιχαντιστές με ευρωπαϊκά διαβατήρια έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τη Συρία.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

«Η επιθυμία εισόδου χιλιάδων προσφύγων και  μεταναστών στην Ευρώπη δεν αποτελεί έκπληξη σε κανέναν πλέον, ενώ  η παρουσία τους στα Βαλκάνια δεν είναι επίσης ασυνήθιστη. Οι εστίες τρομοκρατίας όμως  σε όλο τον κόσμο στον 21ο αιώνα θα αποτελέσουν  μια κρίσιμη απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη  που αφορά την ζωή  εκατομμυρίων ανθρώπων», δηλώνει ο  πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου, Vyacheslav Moshe Kantor.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο παράδειγμα της Βαλκανικής Χερσονήσου, η οποία τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια γνώρισε πολέμους, μετακινήσεις και μεγάλα  δράματα.

Είχαμε για παράδειγμα μετακίνηση Σέρβων από την Κροατία, το Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, καθώς και μετακίνηση Κροατών από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, ενώ μετακινήθηκαν  και οι Εβραίοι της Κροατίας και της Βοσνίας.

Οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου, πολλοί από τους οποίους είναι πρώην μαχητές και τρομοκράτες, διασχίζουν συστηματικά τα σύνορα και προσπαθούν να περάσουν από την Ουγγαρία στη Δυτική Ευρώπη.

Οι σερβικές αρχές και η Ευρώπη τείνουν να ξεχωρίζουν τα ανεπίλυτα κοινωνικά προβλήματα στο Κοσσυφοπέδιο ως τον κύριο λόγο για τη μεγάλη επανεγκατάσταση των Αλβανών.

Φαίνεται ωστόσο, ότι η πλημμύρα των Αλβανών που ξαφνικά έπληξε άλλες χώρες έχει δημιουργήσει πίεση στην Ευρώπη να επιταχυνθεί η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους θεσμούς.

Η δραστηριοποίηση των Αλβανών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα. Επίσης  τα Τίρανα, άρχισαν να διεκδικούν πιο ριζικά τα δικαιώματά τους εμφανίζοντας το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας. Ωστόσο, αυτές οι διαδικασίες έλαβαν και λαμβάνουν χώρα εντός της πρώην Γιουγκοσλαβίας με  εσωτερικές διαδικασίες μετανάστευσης.

Τώρα έχουμε χιλιάδες πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή να αναζητούν δίοδο από τα Βαλκάνια. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου  με το πρόσχημα των προσφύγων, είναι ότι  η οποιαδήποτε χώρα μπορεί να πλημμυρίσει με καλά εκπαιδευμένους και ισλαμιστές που έχουν επιζήσει  από «καυτές περιοχές» της Συρίας.

Διασχίζοντας το έδαφος της Σερβίας και επικεντρώνοντας στο νότο, μπορούν εύκολα να γίνουν μια δύναμη που θα στηρίξει τους «Βαλκάνιους  μουσουλμάνους αδελφούς».

Η εφημερίδα Telegraph γράφει για αυτό το ζήτημα, «δεν μπορεί να μην  υπάρχει ούτε ένας τρομοκράτης μεταξύ των προσφύγων, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πρόσφυγες προέρχονται από τη Συρία στην οποία μαίνεται ένα στυγερός  πόλεμος».

Από την άλλη πλευρά, η ανάπτυξη του ισλαμικού ριζοσπαστισμού στα Βαλκάνια είναι εμφανής. Στο νότο της Σερβίας και του Μαυροβουνίου λειτουργούν οι ισλαμικές οργανώσεις Wahhabia και Red Rose, η Tariqat στο Κοσσυφοπέδιο, ενώ στη Βόρεια Αλβανία έχουμε πυρήνες της Αλ Κάιντα.

Στην Βοσνία επικίνδυνοι Ισλαμιστές δρουν ως προπαγανδιστές μιας ενιαίας μουσουλμανικής όμως Βοσνίας, ενώ φέρονται να διοργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στόχος τους είναι ο σχηματισμός του αποκαλούμενου «πράσινου εγκάρσιου», δηλαδή, μιας συνεχούς ζώνης  μουσουλμανικών κρατών στο υπογάστριο της Ευρώπης. Και φαίνεται ότι η εφαρμογή αυτού του σχεδίου έχει φθάσει στο τελικό στάδιο.

Ταυτόχρονα, οι Αλβανοί θα βγάλουν τα όπλα από τις κρυψώνες τους στα Σκόπια και στο νότο της Σερβίας,  στην κοιλάδα του Presevo και  Sandzak, ξεκινώντας έναν νέο γύρο αιματοχυσίας στα Βαλκάνια. Οι νεοϊδρυθείσες ένοπλες δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου θα προσπαθήσουν  να καταλάβουν περιοχές με  σερβικό πληθυσμό. Στην κεντρική Σερβία και την Βοσνία  θα υπάρξουν ταυτόχρονα πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Οι ΕΔ σε Σκόπια και  Σερβία θα ξεκινήσουν την ίδια στιγμή στρατιωτικές επιχειρήσεις ενάντια σε ένοπλες ομάδες τρομοκρατών Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προκλήσεων και συγκρούσεων , φιλειρηνικοί Αλβανοί θα πεθάνουν και τότε όλοι οι ισλαμιστές στη Σερβία, την ΠΓΔΜ και την Βοσνία  που αναμένουν απλά το σύνθημα, θα πάρουν τα όπλα, για να πολεμήσουν σε  βοήθεια των «μαρτύρων» μουσουλμάνων αδελφών.

«Οι συγκρούσεις θα αποκτήσουν ευρύ πεδίο εφαρμογής. Στρατιωτικές επιχειρήσεις διαφορετικών εντάσεων θα καλύψουν τη Σερβία, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και την Βοσνία.  Χωρίς («αναμόρφωση «…. αμερικανική ορολογία) των στρατιωτικών δυνάμεων και της αστυνομίας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντέξουν οι  βαλκανικές χώρες που θα έχουν υποστεί βάσει σεναρίου μια βίαιη ισλαμική επιθετικότητα. Το πιο σοβαρό πλήγμα θα δεχθεί  η Δημοκρατία Σέρπσκα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», τονίζει ο Vyacheslav Moshe Kantor.

Είτε μέλη του ΝΑΤΟ είτε νέες ισλαμικές ομάδες θα βρεθούν τότε αντιμέτωπες για να «λύσουν τις διαφορές τους με μια μεγάλη  σύγκρουση» προκαλώντας έναν απίστευτα αιματηρό πόλεμο στα Βαλκάνια.

Πρόκειται σαφώς για εφιαλτικά σενάρια από γνώστες της πραγματικότητας στην περιοχή μας , τα οποία οφείλουν να αφιονίσουν κυβερνήσεις και αξιωματούχους.

πηγη

loading...