Εσκεμμένη προδοσία άφησαν Χωρίς δασκάλους το Καστελόριζο - Τι καταγγέλλει η λυκειάρχης


“Αυτό που έχει γίνει φέτος στο Δημοτικό είναι άνευ προηγουμένου, δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος”, κατήγγειλε η κάτοικος και λυκειάρχης στο Καστελλόριζο, κ. Μπέτυ Μούζακ.

“Η Διεύθυνση από τη Ρόδο έστειλε εκτάκτως ένα δάσκαλο με απόσπαση από την Χάλκη, ίσα - ίσα για να ανοίξει το σχολείο, να γίνει ένας αγιασμός για να μην λένε ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο νησί”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μούζακ και πρόσθεσε:

“Το σχολείο είναι τριθέσιο, υπάρχουν 20 παιδάκια στο Δημοτικό. Πρέπει να περιμένουμε τώρα τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών για να τοποθετηθεί ένας δάσκαλος, δύο, τρεις. Πέρσι ήταν τρεις δάσκαλοι και ήταν στην ώρα τους και οι τρεις... Ο δάσκαλος από τη Χάλκη θα καθίσει μέχρι να έρθει έστω ένας δάσκαλος για να βγάλει τη χρονιά”.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Σας ενοχλεί που θα αργήσει ο δάσκαλος 10 ή 20 ημέρες και δεν σας ενοχλεί που όλα σχεδόν τα κανάλια όταν δείχνουν τον καιρό στο τέλος των ειδήσεων κανένας χάρτης δεν έχει το Καστελόριζο , την Γαύδο , Οθωνοί και Ερακούσα, γιατί ; ενώ έχουν όλα σχεδόν τα άλλα νησιά μικρά και μεγάλα και μην μας πουν ότι δεν τα έχει για τεχνικούς λόγους ο Δορυφορικός χάρτης ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή