Ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας στην Μυτιλήνη: Καλό θα είναι να μπει μέσα Έλληνας, αλλά αν είναι για παραπάνω χρήματα ας μπει και Αφγανός και Πακιστανός και από όπου θέλει, δε με νοιάζει”!!

Αληθινό πρόσφατο περιστατικό

Η μεγάλη κόρη ενός συναδέλφου μου πέρασε στο Παν. Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Όπως ήταν λογικό, με τους γονείς της (ευκαιρία ήταν να το συνδυάσουν και με ολιγοήμερες διακοπές οι άνθρωποι) έφυγαν για την Μυτιλήνη προς αναζήτηση σπιτιού. Ύστερα από πραγματικό ξεπάτωμα βρήκαν επιτέλους μια γκαρσονιέρα κάπου στην περιοχή Χρυσομαλλού, αν το λέω σωστά. Ο ιδιοκτήτης τούς ζήτησε ενοίκιο …350 ευρώ! Στην λογική αντίδραση των γονιών απάντησε το εξής νόστιμο: “Τα 350 ευρώ είναι ελάχιστα εμπρός σε αυτά που δίνουν οι ΜΚΟ οι οποίες μου δίνουν όσα ζητήσω χωρίς παζάρια! Ήδη έχω νοικιάσει τις 2 γκαρσονιέρες που έχω, αλλά τούτην την κράτησα για κανέναν φοιτητή, κρίμα είναι και αυτοί”!!!!!!!!!! Και συνέχισε, “αλλά αν είναι για να μου κάνετε παζάρια θα την δώσω σε ΜΚΟ!!! Καλό θα είναι να μπει μέσα Έλληνας, αλλά αν είναι για παραπάνω χρήματα ας μπει και Αφγανός και Πακιστανός και από όπου θέλει, δε με νοιάζει”!!!! Η συμπεριφορά αυτή δυστυχώς αφορά πολλούς Μυτιληνιούς. Παρόμοια περιστατικά έχω ακούσει και από άλλους φοιτητές. Όσο για την κοπέλα, ασφαλώς και έφυγαν απηυδισμένοι από εκεί και τελικά βρήκαν μια άλλη γκαρσονιέρα από μια παλιά φοιτήτρια με 200 ευρώ. Αυτά.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας στην Μυτιλήνη: Καλό θα είναι να μπει μέσα Έλληνας, αλλά αν είναι για παραπάνω χρήματα ας μπει και Αφγανός και Πακιστανός και από όπου θέλει, δε με νοιάζει”!!

  1. Άρα άμα υπάρχουν χρήματα και κώλο δίδουμε, αρκεί να πληρωθούμε καλά!! Ρε δε ντρεπόμαστε!!!

  2. και οταν θα ελθει η ωρα δοθει το συνθημα και αρχισει το μαρκαλεμα θα σου πω ''γκασμα΄΄ ετσι τους λενε τους λεσβιους λεσβοσ λεγεται η νησος το νησι και οχι μυτηλινη μυτηλινιους τους εμαθε ο τσιπρας στο λυξειο που εκανε τισ καταληψεις και τους ελεγε ετσι λοπον οταν θα ελθει η ωρα γκασμα θα σε ξεκωλιασει στον λουτςο ο αφγανος που σου δινει παραπανω χρηματα τοτε θα πεις τι μπιρ αλαχ αλλα θα ειναι αργα και για σενα και ολη σου την οικογενεια καταλαβες?

  3. καλα αμα εισαι ευρυπρωκτος δεν εχεις πρόβλημα με Αφγανους!!!

  4. ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ Η ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΜΙΚΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ,

Comments are closed.