ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ الحيوانات ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΧΑΪΟΥΑΝΑΤ, الصليبيين ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΛΙΜΠΙΓΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ…










Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Το παλιό φιλαράκι από την Συρία που ήρθε σαν φοιτητής στα τέλη της δεκαετίας του 70 και διάλεξε να παραμείνει και να ενταχθεί στην
κοινωνία μας γοητευμένος από την γλώσσα μας, την παιδεία και τον πολιτισμό μας και τον οποίο ανέφερα σε παλαιότερο άρθρο μου, υποψιάζομαι ότι άρχισε να τα χάνει.

Ίσως να έγινε φασίστας, εθνικιστής, πατριδοκάπηλος, ξενοφοβικός και ότι άλλο του προσάψει κάποιος που θα τον ακούσει να μιλά.
Έχοντας δυο υπηκοότητες, δύο γλώσσες, δύο θρησκείες, δύο πατρίδες τα έχει μπερδέψει νομίζω και τα βλέπει διπλά.

Έχει ξεφύγει πια, κοροϊδεύει την Ελλάδα που ζει και δικαιολογεί την πρώην πατρίδα του.

Μιλά για τους Έλληνες του περίγυρου του και γενικά για την Ελλάδα σε παρελθοντικούς χρόνους, αόριστο και παρατατικό,σαν κάτι που δεν υφίσταται στο παρόν κάτι που έληξε ή έσβησε.

Έμεινε στην ιδανική εικόνα και τις πεποιθήσεις που σχημάτισε στα νιάτα του από την πραγματικότητα που βίωνε και από τις γνώσεις που απέκτησε μαθαίνοντας και κατακτώντας την γλώσσα μας, μέσο που τον οδήγησε στην έρευνα των στοιχείων του
πολιτισμού της ιστορίας της φιλοσοφίας και του τρόπου σκέψης και ζωής του λαού που εντάχθηκε.

Όταν το επισημαίνει κάποιος ,απαντά λέγοντας ότι έχει δίκιο γιατί χάθηκε ότι έβλεπε γύρω του,άλλοι άνθρωποι και συμπεριφορές ,γίνεται προσβλητικός όταν μιλά στο παρόν,κοινώς μας κράζει αγρίως.

Μας παραλληλίζει γνωστικά με τους βεδουίνους στην χώρα του και μας τοποθετεί πιο χαμηλά από αυτούς σε θέματα ευφυίας αφού αυτοί τουλάχιστον κρατούν σταθερές τις αξίες τους προσαρμοσμένοι στην σύγχρονη εποχή ,αρνούμενοι να αλλοτριωθούν.

Εσείς λέει,πετάξατε τα μαργαριτάρια που είχατε στα γουρούνια που τρώτε και σας ταΐζουν προσαρμόζοντας την ευαγγελική ρήση ,χαρακτηρίζοντας έτσι ρατσιστικά τους υπόλοιπους δυτικούς αποικιοκράτες που κατείχαν την άλλη πατρίδα του και τώρα
την πολεμούν.

Εδώ παραδοθήκατε αμαχητί στους δύο ειδών βαρβάρους απογόνους των σταυροφόρων, τους σαλιμπιγίν όπως τους λέει στα αραβικά όταν τους καταριέται, αναφερόμενος στην πρώτη πτώση της Κοσταντινίγιε της Πόλης μας, που αρνείται να πει Ιστανμπούλ, διαφοροποιούμενος από τους απογόνους των Οθωμανών που κατείχαν την παλιά και την νέα πατρίδα του πεντακόσια χρόνια και επίσης καταριέται ο ξεροκέφαλος άραβας με το γινάτι της καμήλας.

Πολλές φορές άκουσα να αναφέρεται στους ελληνορθόδοξους της ανατολής τους Ρούμ Ορθοντοξ, με τον όρο «αδιευκρίνιστης διπλής αυτοκρατορικής προέλευσης» όπως αποδίδει σε μετάφραση την περιγραφή αυτών που απόμειναν εκεί από την εποχή είτε των Σελευκιδών είτε του Βυζαντίου,πριν την αραβική εξάπλωση.

Αυτούς που εμείς αγνοούμε, ξεχνάμε, αδιαφορούμε αν τους σφάζουν και κόψαμε διπλωματικές σχέσεις με το καθεστώς του δικτάτορα στη χώρα που ζούν γιατί τον υποστηρίζουν οι ανόητοι και τους υποστηρίζει το τέρας, ο τύραννος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...