Ωπ υπάρχει ακόμα αυτός !!! Β.Λεβέντης: «Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή – Δεν φεύγω ηττημένος»

«Θύμα διώξεων» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα παραδώσει (ακόμα) τη σκυτάλη της ηγεσίας της Ένωσης Κεντρώων.

«Κουβαλάω 45 ετών αγώνα. Δεν μπορώ αν φύγω ηττημένος. Δρομολογείς εξελίξεις στη νέα γενιά όταν αισθάνεσαι ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος», τόνισε ο επικεφαλής της ΕΚ μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, όπου δεν πήρε το εισιτήριο για τη Βουλή, μίλησε για πιέσεις που δέχτηκε από πρέσβεις, μεταξύ άλλων και από τον Αμερικανό, αναφορικά με τη στάση της ΕΚ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Με είχαν απειλήσει ότι αν συνεχίσω να είμαι κατά των Πρεσπών, δεν θα ξαναμπώ στη Βουλή. Συνέβησαν πολλά στη Μακεδονία. Πέρασαν την άποψη ότι θα γινόταν θερμό επεισόδιο αν επιμέναμε. Δημιουργήσαν ένα φόβο, ότι δεν είναι προδοσία αυτό, αλλά το επιβάλουν οι Αμερικανοί και αν η Ελλάδα το αρνιόταν θα έκαναν πόλεμο. Θα έβαζαν την Τουρκία η Αμερικανοί να πολεμήσει την Ελλάδα».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα της Ένωσης Κεντρώων, είπε: «Ευελπιστώ ότι θα ανέβουμε πολύ ψηλά. Θα μας κάνει καλό η ανάπαυλα. Θα ηρεμήσω και θα βρω τον δρόμο μου. Εγώ δεν πρόδωσα κανένα. Είμαι θύμα διώξεων. Με πολέμησε το κατεστημένο».

loading...