Η Αθήνα μεταβάλλεται σε Καμπούλ

Νίκος Παπαιωάννου


Οι εισροές στα νησιά και τον Έβρο των Μουσουλμάνων εποίκων έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό και η κατάσταση προβλέπεται να χειροτερεύσει. Οι χώροι υποδοχής στα νησιά δεν μπορούν να φέρουν το βάρος των εισβολέων και το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά.
 Ο μεγαλύτερος αριθμός τους μεταφέρεται στην Αθήνα, με τους εκάστοτε Δημάρχους να σιωπούν.
Η Αθήνα μεταβάλλεται σε Καμπούλ. Έχει πολλά λεφτά η δουλειά αυτή. Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εγκαθίστανται στο κέντρο της Πρωτεύουσας, στην Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στην Κυψέλη, τα Σεπόλια, τα κάτω Πατήσια, περιοχές που με αλματώδη ρυθμό μεταβάλλονται σε ένα τεράστιο Μουσουλμανικό γκέτο διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και εγκλήματος. 
Γυναίκες σπρώχνονται στην πορνεία και ανήλικα παιδιά στην παιδεραστία. Ορισμένους τους αποτελειώνουν για να πουλήσουν τα ζωτικά τους όργανα. Τ
ο κύκλωμα των δουλέμπορων εγκαθιστά ομαδικά πολλούς σε πολυκατοικίες-γκέτο που δηλώνονται ως λέσχες από συνεργάτες τους. Εκεί στοιβάζουν τον ένα πάνω στον άλλο, χωρίς στοιχειώδεις υποδομές υγιεινής και χωρίς φυσικά να έχουν καμιά άδεια για ξενοδοχείο, εστιατόριο ή να πληρώνουν στην Εφορεία όπως το κάθε κορόιδο-Έλληνας πολίτης. 
 Χωρίς άλλες διεξόδους εργασίας, με τη συστηματική ανοχή της πολιτείας, πολλοί μετανάστες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, εμπλέκονται στο κύκλωμα του εγκλήματος και ζουν απ’ αυτό.
Οι Έλληνες «ιθαγενείς» κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι. 
Πολλοί κλείνουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους και φεύγουν μακριά. Ορισμένοι αντιστέκονται ακόμα πιστεύοντας ότι η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 
Αυτοί που μένουν βλέπουν μπρος στα μάτια τους τη διακίνηση της πορνείας, των ναρκωτικών και τους Μουσουλμάνους μετανάστες να έχουν καταλάβει δρόμους και πεζοδρόμια, να αποθρασύνονται και να προκαλούν επεισόδια. Μια βόλτα στο κέντρο όποιου έχει αμφιβολίες για όλα αυτά μετά τις 8μμ. αρκεί για να πειστεί.

loading...