Η ώρα της Μακεδονίας και των Μακεδόνων…

Ως Αξιωματική Αντιπολίτευση η ΝΔ κόμπαζε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, συμμετέχοντας στα πανελλαδικά – πανεθνικά συλλαλητήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και καταψηφίζοντας την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπως την αποκαλούσαν σημερινοί κυβερνητικοί βουλευτές της ΝΔ!

Το πρώτο πράγμα λοιπόν, που όφειλε να πράξει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ταξίδι του στη Γερμανία και στη συνάντησή του με την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, θα έπρεπε να είναι η απόφαση της κυβέρνησής του για την ακυρότητα αυτής της προδοτικής διμερούς Συμφωνίας για τα εθνικά μας συμφέροντα! Αλλά δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πλέον επίσημο τρόπο, μας ανακοίνωσε από το Βερολίνο, πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να βελτιώσει αυτήν την Συμφωνία!

Έτσι τα όργανα αρχίζουν πολύ σύντομα εναντίον του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του! Θα εισπράξει την μήνη του λαού της Μακεδονίας μας, στην επίσκεψή του στην πρωτεύουσά της τη Θεσσαλονίκη κατά τη Διεθνή Έκθεση της Πόλεως!

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο οργής που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019!

Όλοι οι Έλληνες να ενώσουν την φωνή τους κατά της κατάπτυστης Συμφωνίας που διαμελίζει την Πατρίδα μας!!

Όχι την Ιστορία μας στους κλέφτες τους Βρετανούς…

«Η επιθυμία και η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, έτσι ώστε η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και με αυτό τον τρόπο να μεταδώσουμε το μήνυμα της σπουδαίας και καθοριστικής συμβολής της Ελλάδας, στη διαμόρφωση του δυτικού πολιτισμού. Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την σπουδαιότητα του 2021, θα προτείνω στον Μπόρις Τζόνσον, ως μια πρώτη κίνηση, να σταλούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα, ως δάνειο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Από την πλευρά μας θα στείλουμε πολύ σημαντικά αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βγει ποτέ από τη χώρα μας, για να εκτεθούν στο Βρετανικό Μουσείο»!

Αυτά είπε μεταξύ των άλλων στην βρετανική εφημερίδα Observer ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επ΄ ευκαιρία των εορτασμών για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από τη εθνική Παλιγγενεσία του 1821!

Νέα άστοχη παλαβομάρα του Έλληνα Πρωθυπουργού!

Δεν είναι δυνατόν, ο Πρωθυπουργός από τους κλέφτες Βρετανούς, τους απόγονους της συμμορίας του Έλγιν, να ζητά να μας επιστρέψουν τα κλοπιμαία για μικρό χρονικό διάστημα! Θα έπρεπε να απαιτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όλους τους τρόπους την άμεση επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα! Δεν είναι δυνατόν στους κλέφτες Βρετανούς, να θέλει να δανείσει μέρος του αρχαίου μας πολιτισμού! Σε κλεφτρόνια της Ιστορίας της Ελλάδος δεν επιτρέπεται να δανείσει απολύτως τίποτε! Γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος, αυτοί οι κλέφτες Βρετανοί να μην τα επιστρέψουν ΠΟΤΕ!

Στο Εξαρχιστάν ψάχνουν για αίμα;

Η εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήταν: “Επιχείρηση Εξάρχεια”! Δίνοντας συνέχεια στις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ!

Όταν υποσχόταν η ΝΔ, πως με καταδρομικές επιθέσεις της Αστυνομίας θα επανέφερε στην κανονικότητα αυτήν την ιστορική περιοχή της Αθήνας, που έχει κυριευθεί από αναρχικούς, εμπόρους ναρκωτικών και πάσης φύσεως κακοποιά στοιχεία για το σύνολο της Αθηναϊκής Κοινωνίας!

Ωστόσο, 60 ημέρες μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο Αθηναϊκός λαός ενημερώνεται, πως σε ενέδρα που στήθηκε από τη φάμπρικα των Εξαρχείων κατά της ΕΛ.ΑΣ, αφαιρέθηκε κράνος αστυνομικού, έσπασαν ένα φάρο αστυνομικής μηχανής και από μια άλλη έκλεψαν τα κλειδιά! Άριστα, και σε αυτόν τον τομέα παίρνει τελικά η κυβέρνηση της ΝΔ!

Οι πληροφορίες μας δε, κάνουν λόγο, πως το επόμενο χρονικό διάστημα εάν η ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν δράσουν αποτελεσματικά κι όχι με ημίμετρα, οι αιώνιοι καταληψίες των Εξαρχείων θα επιζητήσουν “νεκρό”, προκειμένου να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στην ελληνική Επικράτεια και μέσω κατάληψης σχολείων, αμέσως με την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε λίγες ημέρες!

Ας λάβει πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μακάρι η πηγή μας να διαψευστεί στο ακέραιο της πληροφορίας!!

Ποιος θα ακούσει τον Στρατηγό Κωσταράκο;

Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος:

«Είναι απίστευτοι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ! Από την άνοιξη του 2015 γνωρίζει η τότε κυβέρνηση από πληροφορίες συμμάχων, το γεωπολιτικό παιγνίδι της Τουρκίας με τους πρόσφυγες για να πιεσθεί η ΕΕ και οι ΗΠΑ να της επιτρέψουν να δημιουργήσει μια “Ζώνη Ασφαλείας” μέσα στο Συριακό έδαφος. Οι εμμονές της κυβέρνησης, την εμπόδισαν να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να προστατεύσει τη χώρα μας και την ΕΕ. Άργησαν να λάβουν τα οποία “μέτρα”, άφησαν την Ελλάδα να εξευτελιστεί σαν κράτος, και τις Ένοπλες Δυνάμεις να διασυρθούν ότι “δήθεν” αδυνατούσαν να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας (και θα ερχόντουσαν ευρωπαϊκά στρατεύματα να μας βοηθήσουν και να μας διδάξουν πως φυλάσσεται η χώρα) μετά άρχισαν να λαμβάνουν διστακτικά ημίμετρα, που έβλαψαν τη χώρα. Δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τα 1,6 δις € της ΕΕ Και διασυρθήκαμε διεθνώς με τη Μόρια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα υπεύθυνη για τον άθλιο χειρισμό του θέματος και τα προβλήματα που έχει η χώρα εξ αιτίας της ανικανότητάς της!»!

Η νέα κυβέρνηση, τι έχει να πει επί αυτών των φοβερών καταγγελιών! Θα διατάξει έρευνα σε βάθος; Ή θα αφήσει τους Συριζαίους στο απυρόβλητο και το πρόβλημα στα νησιά μας να μεγαλώνει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να είναι μη αντιμετωπίσιμο;;

loading...