Ιατρικό ανακοινωθέν για το μωρό που κατασπάραξε ο σκύλος: Είχε αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις


Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στα Γλυκά Νερά, όταν ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ και δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.
Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. όλες οι επικίνδυνες ράτσες σκύλων τύπου ροντβαιλερ, πίτμπουλ κλπ, πρέπει επιτέλους να απαγορευτούν στην Ελλάδα και όσα υπάρχουν να υποστούν ευθανασία. Σε όσους δε ιδιοκτήτες τους δεν συμμορφώνονται, να τους επιβάλλονται βαρύτατα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης.
    Οι επιθέσεις σκύλων τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, ενώ ήδη έχουμε θρηνήσει αρκετά παιδιά ως θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή