Κραυγή αγωνίας απο τον περιφερειάρχη Αιγάιου Κώστα Μουτζούρη:«Να μην αλλοιωθούν φυλετικά,εθνικά και θρησκευτικά τα νησιά μας»

Το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα ως το κυρίαρχο θέμα της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου όρισε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης κατά την ορκωμοσία του μαζί με το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Επισημαίνοντας ότι «αυτή τη στιγμή το κυρίαρχο είναι η έλευση, κατάλυση και παραμονή στα νησιά είκοσι και πλέον χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι εισέρχονται παρατύπως. Είναι άνθρωποι με όλα τα δικαιώματα, ανθρώπινες ψυχές οι οποίες δικαιούνται κάθε προσοχής και κάθε αγάπης όμως παράτυπα εισέρχονται στη χώρα μας και παραμένουν στα νησιά μας. Αυτό είναι το κυρίως θέμα που από αύριο κιόλας θα το αναδείξουμε».

Όπως ο κ. Μουτζούρης τόνισε θα ζητήσει από την κυβέρνηση και τους αρμοδίους, να επωμιστούν όλες οι περιοχές της χώρας το βάρος του προσφυγικού και όχι μόνο το βόρειο Αιγαίο καθώς θεωρεί ότι τα νησιά «δεν πρέπει να αλλοιωθούν φυλετικά, θρησκευτικά, εθνικά».

loading...

1 thought on “Κραυγή αγωνίας απο τον περιφερειάρχη Αιγάιου Κώστα Μουτζούρη:«Να μην αλλοιωθούν φυλετικά,εθνικά και θρησκευτικά τα νησιά μας»

  1. «δεν πρέπει να αλλοιωθούν φυλετικά, θρησκευτικά, εθνικά», ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Comments are closed.